Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Festes de La Mercè 2023

Visualitzacions 2.84Kırşehir

REDACCIÓ LA POSITIVA

Sacaba l’estiu i tornen les festes de La Mercè a la ciutat de Barcelona! La festa se celebrarà del 22 al 25 de setembre amb un munt d’activitats i concerts per a tots els públics. 

La Mercè 2023

El cartell de La Mercè 2023 és de l’il·lustrador i dibuixant Chamo San. Amb el seu traç detallista, ha creat un gran castell amb personatges representatius de la cultura, de la ciutat i de la festa major i alguns detalls que fan referència a cartells d’anys anteriors. 

L’escriptora Najat el Hachmi farà el pregó que servirà per iniciar la festa major de Barcelona! Enguany, la ciutat convidada és Kíiv, la capital ucraïnesa, que ha ofert a la ciutat dos nous gegants, que representen els seus príncieps Olga i Volodímir. El programa de La Mercè ofereix un tast d’algunes mostres representatives de la cultura ucraïnesa, com ara música, circ i dansa. 

Programa de concerts

Música Mercè presenta una cinquantena llarga de propostes ballables i per a tots els públics es podran viure presentacions de discos, concerts molt especials i produccions exclusives. Com a novetat d’enguany, els i les artistes arriben de moltes latituds: fins a onze països es veuran representats en una oferta musical! No us podeu perdre els concerts de Selma Bruna, Meritxell Neddermann, Lia Kali, Adriano Galante, Bikôkô, Juan Quintero, Anna Colom, Angola Pongo o  Sabina Witt. 

Les ràdios musicals catalanes oferiran un munt de concerts als diferents espais, com ara Ginestà, Vicco Buhos, The Tyets, Lildami, Portobello, Suu o Dani Fernández. 

A la seva trentena edició, la programació del BAM hi haurà concerts de Simona, Luna Ki, Mushkaa, Mercury, Flamenco Queer i La Cebolla, Belgadrao, Shego i Adelaida, entre d’altres. 

Com a novetat, aquesta any no hi haurà concerts a l’avinguda de la Reina Maria Cristina. Com alternativa, s’hi han afegit dos nous espais: al carrer Menéndez Pelayo, al barri de les Corts, i a la plaça Reial. 

Respecte a l’any passat, es mantenen els escenaris de Mercè Música del Teatre Grec, els Jardins Pla i Armengol i la Plaça Major de Nou Barris. I també altres espais tan populars de la festa major com el de l’Avinguda de la Catedral; el de la Platja del Bogatell, amb l’escenari Mediterràniament d’Estrella Damm, i l’Avinguda Maria Cristina amb el tradicional piromusical. El BAM es podrà gaudir a l’escenari del Moll de la Fusta, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, i a un dels espais que ja es va recuperar l’anterior edició: la Rambla del Raval.

Més activitats

La Mercè Arts de Carrer (MAC) també canvia d’escenari i oferirà un munt d’espectacles al Parc de l’Estació del Nord i a la superilla del carrer del Consell de Cent. Paral·lelament mantindran les demés ubicacions que han ocupat els darrers anys, com són el Parc Joan Miró, el Castell de Montjuïc, el Parc de la Trinitat, el Parc de l’Aqüeducte i el Palauet Albéniz.

La cultura popular també es trobarà present amb el mític toc d’inici, la Cavalcada de la Mercè, els diferents correfocs i la Diada Castellera, entre d’altres.

El piromusical es continuarà celebrant a l’avinguda de la Reina Maria Cristina. Com a novetat, lla música del piromusical la posarà el Sònar per commemorar la 30a edició del festival. 

Durant les festes de La Mercè, un munt de museus i altres equipaments culturals obriran les seves portes obertes. Una nova oportunitat per conèixer les últimes exposicions i activitats culturals  que ofereix la ciutat. 

Consulteu tots el programa a https://www.barcelona.cat/lamerce/ca

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×