Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Més oasis urbans a Barcelona

Visualitzacions 1.08Kırşehir

NATÀLIA CEREZO

Onades de calor. Quaranta graus a l’ombra. Turistes per tot arreu. Les vacances, encara un miratge llunyà. Persianes abaixades durant el dia, alçades durant la nit, i encara així, ni una gota d’aire. Sembla l’apocalipsi però no ho és, és un estiu qualsevol a Barcelona. Per això a La Positiva us hem preparat un article amb més oasis urbans per fer passar la calor.

Jardins de Tamarita (Passeig de Sant Gervasi, 47-49)

Es diuen Jardins de la Tamarita, són a Sarrià i hi trobareu un dels llocs més fresquets i agradables de la ciutat, frondós, ple d’ombra i humit. Aixoplugueu-vos de la calor sota les branques dels arbres (en destaca un roure centenari que és bé d’interès local), jugueu a ping pong o passegeu entre els corriols i les fonts d’aquest jardí de principis del segle XX.

Sant Felip Neri (Gòtic)

Un clàssic de la ciutat, hi ha més agradables que reposar durant uns minuts a la font del centre de la plaça… o unes hores en qualsevol dels bars que hi ha. Sant Felip Neri té una història llarguíssima i rica: va ser cementiri de la catedral de Barcelona, i a més, en aquesta plaça també es troben les cases dels gremis de Calderers i Sabaters. Més recentment, és famosa la bomba que hi va deixar caure el bàndol nacional durant la Guerra Civil, el 1938, de la qual encara es poden veure les restes de metralla en una de les parets que envolten la plaça.

Qualsevol font

La font de Montjuïc, la de Sant Jordi, la de la Dama del paraigua, la de Portaferrissa, la de Neptú… Barcelona té unes 1800 fonts, de les quals 600 són d’aigua potable. En tot cas, una font sempre són bones notícies per refrescar-se a més de conèixer una mica més la història i l’art de la ciutat. A l’aplicació Fonts de Barcelona hi podreu trobar totes les fonts de la ciutat, a més, en coneixereu dades curioses, sabreu si en podreu beure l’aigua, quina us queda més a prop…

Claustre del monestir de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9)

Un altre bon lloc per refrescar-se i passar una bona estona és el claustre del Monestir de Santa Maria de Pedralbes, un lloc tranquil amb un dels claustres més grans del món, amb dues fileres de vint-i-sis columnes cadascuna al voltant de les quals es desplega la resta del monestir. A més de poder descobrir aquest espai tan emblemàtic i fresquet, al monestir es fan diverses activitats a les quals heu de reservar plaça a la seva web. Els diumenges a la tarda l’entrada al monestir al gratuïta. 

La plaça de Prim (Poblenou)

Finalment, si busqueu un lloc tranquil i a la vora del mar, us recomanem que visiteu una de les places més emblemàtiques del Poblenou, la plaça de Prim. A més de tenir tres impressionants bellaombres procedents de l’Argentina, en aquesta plaça trobareu una font per refrescar-vos i tot de casetes baixes amb les parets blanques que l’envolten, reminiscències d’un antic barri de pescadors. La plaça data del segle XIX i, de fet, va ser un dels punts de reunió dels pescadors i obrers de la zona.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×