OLAYA MARÍN
Arriba la tardor i amb ella els moniatos a la cistella! Tenir-los a la cuina significa que tornen les tardes més curtes, la màniga llarga i els plats calents a taula. Des de La Positiva us proposem diferents receptes amb moniatos, apunteu-les!
Xips de moniato
Les mítiques xips de moniatos les heu de preparar aquesta tardor. Per què? Perquè són ben fàcils de fer i us serviran per acompanyar qualsevol plat. Només heu de tallar el moniato molt fi, amanir-lo amb les vostres espècies preferides, afegir-hi oli i posar-ho al forn. Igual de bones que unes patates!

Nyoquis de moniato
Els nyoquis clàssics es preparen amb farina i patata, però ja són moltes les persones que han provat una gran varietat d’alternatives, com ara amb remolatxa, espinacs, carbassa, plàtan o moniato! Un plat que encaixa molt amb la tardor són els nyoquis de moniato amb salsa de bolets, us quedaran boníssims!

Pancakes de moniato
Esmorzar moniatos? És bona idea! Si normalment els prepareu amb plàtan, només els l’heu de substituir pels moniatos fornejats i triturats, i afegir-hi farina i llevat. Un plat diferent per fer els matins freds de diumenge.

Moniato farcit
No només les albergínies farcides queden bones! Si voleu variar, proveu de farcir els moniatos barrejant-ne la carn (ja feta prèviament al forn) amb verdures, bolets, quinoa o carn picada. Torneu a ficar-lo al forn amb una mica de tomàquet o formatge per sobre i llest!
