Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Aquest 2024, visiteu els museus de Barcelona

Visualitzacions 1.73Kırşehir

LA POSITIVA

Si sou dels que sempre voleu conèixer més la ciutat, des de La Positiva us proposem un bon objectiu per aquest 2024: descobrir els seus museus! I és que Barcelona compta amb una gran xarxa de museus artístics i científics amb un gran fons, activitats per a totes les edats i meravelloses exposicions temporals per aprofundir en una gran varietat de temes i artistes d’arreu del món. Aquest any no teniu excusa, deixeu-vos perdre per les seves sales i gaudiu de tot el que us ofereixen!

Museu d’Arqueologia de Catalunya

Si hi ha un lloc a Barcelona on la història pren vida i el temps es converteix en una fascinant aventura, és al MAC. Aquest museu nacional conserva i exposa la col·lecció arqueològica més important de Catalunya. Descobreix els tresors del nostre passat i gaudeix d’un munt d’activitats culturals.

www.mac.cat

Museu Nacional d’Art de Catalunya

El MNAC està situat al majestuós Palau Nacional de Montjuïc. La seva col·lecció d’art català, contextualitzat amb obres de grans artistes espanyols i europeus, va del segle X a meitat del segle XX. Destaquen les pintures murals romàniques, les sales dedicades al Modernisme, amb un espai dedicat a Gaudí, i les de l’art produït durant la Guerra Civil. No us perdeu les exposicions temporals i les activitats programades dels caps de setmana!

www.museunacional.cat

Museu d’Història de Catalunya

Exposicions permanents i temporals serà el que trobareu al Museu d’Història de Catalunya, situat al Palau de Mar, la darrera construcció que es conserva de l’antic port industrial de Barcelona. A les seves sales, descobrireu a través d’objectes, documents, pantalles i elements interactius la història de Catalunya d’una manera ben original.

www.mhcat.cat

Museu d’Art Contemporàni de Barcelona

El MACBA Museu d’Art Contemporani de Barcelona és, des de fa més de 25 anys, un espai de referència internacional en la difusió de l’art i les pràctiques culturals contemporanis. A més de la col·lecció d’art contemporani més rellevant de la ciutat, el museu ofereix un programa ampli d’exposicions temporals i organitza activitats que no et deixaran indiferent!

www.macba.cat

Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Per als apassionats per la ciència, el Museu de Ciències Naturals no pot faltar al vostre itinerari. Obert des de l’any 2011, és un equipament dinàmic amb exposicions permanents -Planeta Vida- i temporals per conèixer qüestions d’actualitat científica i social. També podeu visitar el Jardí Botànic a Montjuïc i el Centre Martorell d’exposicions, les seves altres dos seus, per ampliar informació!

museuciencies.cat

Museu Marítim de Barcelona

Gràcies al Museu Marítim de Barcelona, us convertireu en uns grans experts sobre la història i la cultura marítima catalana. Descobrireu grans anècdotes de personatges il·lustres, embarcacions mítiques i la història de les Drassanes Reials de Barcelona, entre d’altres.

www.mmb.cat

CCCB

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona organitza exposicions temporals sobre temàtiques actuals per reflexionar-hi des de diferents perspectives, cicles de debats i molt més. Enguany, celebren els 30 anys, una bona oportu nitat per donar un cop d’ull al seu programa!

www.cccb.org

Museu Picasso Barcelona

50 anys després de la mort del pintor Pablo Picasso, el món de l’art el continua reivindicant com un dels artistes clau del segle passat. A través de les exposicions permanents i temporals del Museu Picasso de Barcelona, podreu recórrer la seva obra i descobrir-ne detalls imprescindibles per anar més enllà del seu legat.

museupicassobcn.cat

Fundació Antoni Tàpies

L’any de 2024 serà un gran any: se celebra el centenari del naixement d’Antoni Tàpies. l’excusa perfecta per conèixer el pensament i l’obra de l’artista! La Fundació Antoni Tàpies ha organitzat un gran programa d’exposicions, publicacions i activitats que duraran fins a finals d’any, doneu-li un cop d’ull!

fundaciotapies.org

Museu de la Ciència CosmoCaixa

El CosmoCaixa, centre de la Fundació “la Caixa”, sempre ha tingut un objectiu clar: apropar la ciència a la ciutadania! Després de molts anys i amb el Premi Kenneth Hudson al millor museu Europeu de l’any 2021, ho han aconseguit. Trobareu exposicions permanents i temporals molt interactives relacionades amb la ciència, la tecnologia o l’astronomia, a més del seu inoblidable bosc inundat per viatjar fins a l’Amazònia.

cosmocaixa.org

CaixaForum Barcelona

El centre cultural CaixaForum, és un centre de la Fundació “la Caixa” situat a l’antiga fabrica modernista Casaramona. Ofereix un munt d’exposicions temporals i diverses, com ara art, cinema, història o natura, entre d’altres. A més, programen activitats, xerrades i concerts per a totes les edats!

caixaforum.org

Fundació Miró

Hi ha res millor que anar a passejar per Montjuïc i acabar a la Fundació Miró? La fundació, que va obrir l’any 1975 impulsada pel mateix Joan Miró, ha esdevingut un centre de referència en relació amb la recerca i els estudis sobre l’artista i també de l’art contemporani. Durant aquest any es faran diferents exposicions temporals, com ara la de l’artista Andrew Nguyen o la de MiróMatissse: més enllà de les imatges.

www.fmirobcn.org

Disseny HUB Barcelona

L’edifici de vidre i metall del Disseny Hub Barcelona s’imposa des de fa anys al districte del 22@. Aquest museu ha esdevingut una referència a la ciutat, gràcies a la seva col·lecció de més de 70.000 objectes. Un espai que heu de visitar per descobrir tot el món del disseny, consulteu la seva agenda per visitar les exposicions temporals que tenen preparades per aquest 2024!

www.dissenyhub.barcelona

Museu d’Història de Barcelona

El MUHBA té diferents seus i sales a Barcelona, com ara el de la Casa Padellàs, Santa Caterina o Bon Pastor, entre d’altres. Tots estan connectats i visitar-los ajuden a entendre la història i el patrimoni de la ciutat, gràcies a les diferents exposicions, edificis, excavacions, urbs medievals i relats històrics.

barcelona.cat/museuhistoria

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×