Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

De museus per la ciutat

Visualitzacions 1.02Kırşehir

NATÀLIA CEREZO

Prepareu-vos per mirar molt intensament una paret gargotejada mentre us mossegueu la branca de les ulleres i alceu una cella: avui us hem preparat una selecció amb algunes de les exposicions més interessants de la temporada a la ciutat! Des d’artistes disruptors i genials com Banksy a inventors injustament oblidats, Barcelona en té per triar i remenar.

Moco Museum

Tot el que sigui cultura és benvingut i s’ha de celebrar, i no és diferent amb la flamant nova adquisició de la ciutat: el Moco Museum, que obre una segona ubicació (la primera és a Amsterdam) a casa nostra. A tocar del Museu Picasso i de Santa Maria del Mar, i construït en un antic palau, el museu ens acosta artistes com Banksy (a l’exposició “Laugh Now”), Andy Warhol, Jean-Michel Basquiat, Salvador Dalí, Damien Hirst o Keith Haring.

Foto: MOCO Museum
Banksy al Disseny Hub

I no deixem Banksy, que té una altra exposició al Disseny Hub, “The Art of Protest”, una mostra internacional que ja ha rebut més d’un milió de visites i que busca donar a conèixer encara més aquest misteriós artista que ha pintat les parets de mig món (i que fins i tot ha destruït obres després de subhastar-se!). A l’exposició del Disseny Hub trobareu desenes obres cedides per col·leccionistes privats i fins i tot algunes d’inèdites.

Tesla al CosmoCaixa

No, no parlem dels cotxes elèctrics de l’home més ric del món, sinó d’un científic oblidat durant el segle XX i convertit en icona cultural el XXI (podeu trobar-lo en infinitat de samarretes, llibretes i tote bags, al nivell d’altres col·legues il·lustres com Poe i Lovecraft). Al Cosmocaixa no es queden en l’anècdota i aprofundeixen en la vida del científic i en les seves invencions genials, En definitiva, hi podreu descobrir perquè es diu que Tesla va inventar el segle XX.

Foto: CaixaFórum
Artistes emergents a La Capella

A l’antic Hospital de la Santa Creu, al cor del Raval, hi ha La Capella, un espai de la ciutat dedicat a artistes emergents on podem trobar diverses exposicions. És especialment recomanable “Otherly Seers”, d’Oscar Holloway, que mostra a través de vídeos, fotografies o escultures com s’ha construït la mirada humana envers els animals.

Foto: Oscar Holloway
I una ració de Fellini al Born

I acabem amb una exposició sobre un dels grans mestres del cinema, Federico Fellini. A “El centenari. Fellini al món”, que podeu visitar a El Born Centre de Cultura i Memòria, hi trobareu tota mena d’objectes i materials que faran feliç a qualsevol fan del mestre i del cine en general: guions, cartells de les seves pel·lícules, fotografies i fins i tot dibuixos del director que no només es limiten a mostrar la seva trajectòria professional, sinó que també mostren la seva part més íntima.

Foto: El Born Centre de Cultura i Memòria
You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×