Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

teràpia gestalt ades salut

Nadal, un ball d’emocions

Visualitzacions 537

MARTA NAVARRO

Il·lusió, felicitat, amor, alegria, incertesa, tristesa o enyorança. Són moltes les emocions que transitem durant les festes de Nadal, i aquest any a causa de la situació extraordinària que hem viscut, les hem “ballat”. El secret per a la nostra felicitat i benestar emocional és tenir cura d’una bona gestió de les emocions. Una bona eina per trobar la clau de la vostra felicitat és la teràpia Gestalt

Què és la teràpia Gestalt?

La teràpia Gestalt és una teràpia humanista centrada en el que ens passa, en el que necessitem i en el que volem. És una teràpia que té com a fonament el treball vivencial i té com a objectiu que la persona ampliï la seva consciència emocional i es pugui responsabilitzar de les seves actituds personals.

Quin és el seu origen?

La teràpia Gestalt va ser creada als anys quaranta com a tercera corrent psicoanalítica pel psiquiatre Fritz Perls. A través de un procés terapèutic es posa èmfasi en la persona i en la seva necessitat de descobrir quines són les seves pors, creences limitants i recursos per tal d’ampliar la visió de si mateix. D’aquesta manera podrà assolir els seus objectius i les seves necessitats de vida.

Un estil de vida

El corrent gestàltic s’ha convertit en un estil de vida. Ens convida a viure en plenitud individualment i socialment, reconeixent com som en realitat i el que ens agradaria ser i fer a la vida, més enllà de les pressions dels “hauria de ser”. 

emocions
7 claus per gaudir del Nadal

En  Sergio Baños, terapeuta Gestalt d’Ades Salut ens comparteix unes recomanacions per gaudir del Nadal.

1. Viviu el moment acompanyat dels vostres. No us estresseu per un futur que no podem controlar.

2. Viviu aquí i ara és una màxima gestàltica. Relacioneu-vos de forma afectiva i propera. Sigueu autèntics i expresseu els vostres sentiments.

3. Experimenteu la sensació de ser-hi.

4. Allibereu-vos dels pensaments tòxics i obriu-vos a l’experiència.

5. Entregueu-vos al plaer de viure moments únics.

6. Expresseu-vos amb paraules positives i amb honestedat.

7. Accepteu el moment viscut i gaudiu de les petites coses.

Aprofiteu les festes per compartir les vostres emocions, per tenir cura de les persones que estimeu i no deixeu per demà el que pugueu expressar avui.

 

Imatge capçalera: Sergi, terapeuta Gestalt d’Ades Salut.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×