Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Celebreu el Nadal al Palau de la Música

Visualitzacions 1.65Kırşehir

Redacció La Positiva

El Messies de Händel

El Palau de la Música Catalana no faltarà a la tradició musical nadalenca i en aquesta ocasió Palau 100 inclou a la programació El Messies de Händel, que dirigirà la francesa Laurence Equilbey (1962). Reconeguda internacionalment com a fundadora del cor Accentus, un dels cors professionals més valorats a nivell internacional, juntament amb l’Insula Orchestra interpretaran una de les grans obres del repertori coral universal. El concert gaudirà de les veus de quatre grans solistes vocals, amb la soprano Louise Alder i el tenor Stuart Jackson al capdavant. “Hallelujah!”

Quan? 21 de desembre a les 20 h

El trencanous de Txaikovski

L’Orquestra Simfònica del Vallès porta l’encanteri d’un clàssic per a tota la família. Amb un narrador d’excepció com és Lluís Posada (actor de doblatge que és la veu de Johnny Depp o Leonardo DiCaprio) i la participació de la companyia Borja Ytuquepintas que il·lustrarà, en directe i amb sorra, la història del valent soldat de joguina. Una selecció simfònica de l’hipnòtic ballet, inspirat en el conte d’E. T. A. Hoffmann, per creure en la màgia dels contes de fades.

Quan? 23 i 25 desembre, i 6 i 7 de gener

Concert d’Any Nou

Valsos i polques de la família Strauss amb humor, enginy i optimisme. Aquest tradicional concert ens portarà l’energia d’una música escrita a Viena per la celebrada dinastia de músics que ja és patrimoni de tots. Entre celebracions familiars, bons auguris i propòsits i salts d’esquí, aquesta és una de les tradicions més reeixides per començar el nou any amb bon pas! 

Quan? 3 de gener a les 18 h

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×