Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

La natura s’integra a l’oficina

Visualitzacions 1.62Kırşehir

MARTA NAVARRO

Departament de Màrqueting, ZYX IDEAS

Avui en dia la diferencia entre “casa” i “oficina” es difumina, i aquesta tendència permet introduir elements més acollidors i a utilitzar materials naturals i ecològics en els dissenys. 

En el sector de l’escriptura, són molts els fabricants que es preocupen per preservar el medi ambient i fomentar la sostenibilitat, com la casa italiana COCCOINA, que fabrica des de fa més de 75 anys cola escolar feta amb fècula de patata, és tan innòcua que fins i tot es podria menjar! 

També la casa alemanya DUX, que fabrica maquinetes de llautó, de magnesi i de fusta, sempre complint amb els alts estàndards alemanys de qualitat i de compromís mediambiental. 

A Divine Design són especialistes en la fabricació ecològica de llapis, plomes estilogràfiques, regles de fusta o gomes de cautxú. Tots els seus acabats i tints també són sostenibles. 

Standardgraph, una empresa del sud d’Alemanya, destaca per el seu bon ús de recursos de fabricació, ja que fa servir alumini, i en alguns casos plàstics reciclats i vidre. 

La casa Zenith, coneguda per les seves grapadores, controla tot el procés de fabricació, des de l’estampat metàl·lic fins a la pintura, aplicada sense impacte mediambiental. Fan servir màquines que pinten mitjançant pols de pintura i un arc elèctric, i també tenen la seva pròpia depuradora d’aigua i residus. Tots els seus productes tenen garantia de fabricació per a tota la vida! 

KEUFFEL & ESSER també utilitza la fusta com a material principal als seus portamines. 

Una referent en el món de les plomes estilogràfiques és la casa Kaweco, que utilitza materials com el llautó, l’acer inoxidable o l’alumini. 

Disseny i sostenibilitat, tot és possible! 

Segueix-nos a Instagram. 

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×