Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Foto: Robert Ramos. Nit dels museus 2019. El Born

La Nit dels Museus torna a Barcelona

Visualitzacions 759

REDACCIÓ

Torna a Barcelona la Nit dels Museus, una cita imprescindible per als amants de l’art i la cultura. El dissabte 15 de maig entre les 18 h i les 22 h podreu visitar gratuïtament més de 74 equipaments repartits entre Barcelona, Badalona, Cornellà, Esplugues, Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Joan Despí i Santa Coloma de Gramenet.

Activitats per a tothom

A banda de visitar gratuïtament les exposicions temporals i les col·leccions permanents, podreu participar de diverses activitats per a totes les edats: tallers, jocs de pistes, un escape room, una gimcana i concursos, i també concerts i espectacles de poesia, dansa i teatre. Abans d’anar-hi, comproveu si cal realitzar reserva prèvia per accedir-hi.

Hi haurà concerts al museu de la Música, al Born i al CaixaForum. Es podrà veure teatre al Castell de Cornellà, dansa al de Montjuïc i poesia a La Virreina. Activitats interactives al Museu de la Música i al Sant Lluc. Tallers al Museu de l’Institut del Teatre, al d’Arqueologia, al d’Història de Catalunya, al CaixaForum, al CosmoCaixa, al Centre Jujol i a Can Tinturé.

Foto: Robert Ramos. Nit dels Museus 2019. Fabra i Coats.
Foto: Robert Ramos. Nit dels museus 2019. Fabra i Coats.
Nous espais

A l’edició d’enguany s’incorporen quatre espais nous: Can Fontanet, del barri de Sant Andreu de Barcelona; la Casa de l’Heura, de Badalona, i el Castell i el Museu Palau Mercader, de Cornellà. També s’hi reincorpora el TPK del Centre d’Art Tecla Sala de l’Hospitalet

Les recomanacions de La Positiva

Si no sabeu on anar, us deixem cinc recomanacions per gaudir de la Nit dels Museus.

1. Al Museu Picasso podreu accedir a la col·lecció, a l’exposició temporal ‘JAMAIS. Óscar Domínguez & Pablo Picasso’ i participar de l’activitat Musicant Picasso.

2. Al Mercat de Sant Antoni s’organitzarà cada 30 minuts un itinerari guiat on es parlarà de la història d’aquest sector de la ciutat com a espai estratègic de comunicació des de l’època romana i defensiu en les èpoques medieval i moderna.

3. A La Pedrera podreu gaudir d’una visita lliure als espais més significatius de l’edifici: el terrat dels guerrers, l’àtic de la balena, el pis dels veïns (que recrea la vida burgesa de principis del segle XX), i el pati de les flors.

4. Al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya podreu visitar l’exposició ‘Montbau, 1958-1962. Entre Arquitectura i Harmonia’. Descobriu els orígens del polígon de Montbau entre Collserola, les rieres de Montbau (c. Arquitectura) i Duran (c. Harmonia) i l’actual ronda de Dalt, durant un període de canvis en l’arquitectura internacional. La idea d’un urbanisme de zonificació funcionalista i higienista del sòl canvia per la de l’associació, identitat i flexibilitat.

5. Al Museu de Ciències Naturals de Barcelona trobareu quatre exposicions per a tots els públics: ‘Planeta Vida’, ‘Illa Salvador’, ‘Terrat Viu’ i ‘(In)-Visibles i (O)-Cultes’.

Trobareu la resta de la programació aquí.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×