Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Com organitzar les vacances

Visualitzacions 1.57Kırşehir

CLAUDIA RIBA

Arriba el moment més esperat de l’any: les vacances! Ja teniu el destí, les reserves de vols, trens o vehicles, l’allotjament, els dies de vacances demanats… i ara, què? Us proposem alguns trucs per acabar d’enllestir tots els detalls i fer que gaudiu al màxim d’aquestes setmanes.

Reserveu activitats, museus o restaurants amb antelació

Una cosa que molta gent s’oblida de fer és consultar amb antelació els horaris i la disponibilitat dels llocs que voleu visitar. Per anar al Louvre o el Colosseu de Roma, per exemple, és molt important comprar les entrades per internet amb prou temps per estalviar-vos temps de cua sota un sol inflamat.

Consulteu la meteorologia

Encara que sigui estiu, no doneu per suposat que farà bo i endueu-vos una jaqueta (si és impermeable, millor), un jersei, i calçat tancat per si de cas. En molts països són habituals els ruixats d’estiu.

Feu la maleta amb seny

Hi ha certes coses a tenir en compte a l’hora de fer una maleta.

1. El format d’equipatge que us anirà millor: no és el mateix viatjar a un sol destí que una ruta per diferents llocs que exigirà desplaçar-vos. En el primer cas una maleta serà el més còmode, en canvi, per al segon cas us anirà molt millor una motxilla.

2. Feu una llista amb tot el que necessitareu, separada per categories, i endueu-vos-la, així us serà molt més fàcil revisar que no us deixeu res a
la tornada.

3. Incloeu sempre algunes bosses de plàstic per guardar roba bruta o mullada.

4. Creeu-vos conjunts de roba.

5. Distribuïu bé el pes dins la bossa o maleta: les peces de més pes van a sota. Per estalviar espai, enrotlleu la roba.

6. Si aneu en avió, no us oblideu d’un necesser o bossa de plàstic transparent per als líquids!

7. Guardeu els documents, diners i objectes de primera necessitat a part: en una ronyonera o una bossa o motxilla petita. Incloeu-hi la medicació habitual si en preneu, aigua, un snack, i si viatgeu en avió, una muda de roba i un petit necesser, en cas que us perdin l’equipatge facturat.

8. Deixeu prou espai per si compreu coses durant el viatge.

Deixeu marge per a la flexibilitat, els imprevistos o canvis de plans

Tot i que organitzar-se és molt útil i ens ajuda a calmar la ment, no cal sobreorganitzar. De vegades, la vida ens sorprèn i ens convida a deixar-nos endur i adaptar-nos a les circumstàncies.

Que tingueu unes vacances fabuloses!

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×