Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

bullet-journal

Organitzeu el nou curs amb el mètode Bullet Journal

Visualitzacions 1000

OLAYA MARÍN

El mètode Bullet Journal és una tècnica d’organització personal que s’ha fet molt popular en els últims anys. El seu creador és Ryder Carroll, que va proposar una guia per organitzar les tasques diàries a través d’un mètode senzill que fomenta la creativitat i ofereix moltes possibilitats.

Amb l’arribada del nou curs, és el moment idoni per iniciar-se i planificar el dia a dia. A diferència de les agendes tradicionals, aquest mètode permet incorporar tot allò que vulgueu en un espai configurat per vosaltres mateixos, com ara llistes de llibres, sèries i pel·lícules, objectius mensuals, registre del cicle menstrual o les despeses del mes!

bullet journal
Foto: Pinterest
Guia principal

Tot i que aquest mètode ofereix molta llibertat i cadascú té les seves pròpies normes, per iniciar-vos-hi podeu seguir una simbologia concreta per anar creant el primer quadern. Ryder Carroll proposa utilitzar els següents símbols per organitzar els diferents dies i setmanes:

– Tasques: coses que has de fer

– Notes: coses que no pots oblidar

– Esdeveniments: cites o esdeveniments que no et pots perdre

metode bullet journal
Foto: @geoffstudy
Diferents estils

Hi ha diferents estils per fer un Bullet Journal. El més senzill és el minimalista, en què només us haureu de limitar a organitzar els dies i les setmanes. Els que vulgueu una cosa més elaborada, podeu optar per estils més artístics i fer servir el vostre quadern com a diari personal.

metode bullet journal
Foto: @ItsBujoTime

Si teniu ganes d’endinsar-vos en el món del Bullet Journal, agafeu un quadern, molts retoladors i deixeu volar la imaginació! Aquí teniu un parell de llibres que us ajudaran a conèixer millor aquest mètode:

– El mètode Bullet Journal, de Ryder Carroll (Columna, 2018)

– El Arte de Organizarse (Ediciones B, 2017)

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×