Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

15 Apr, Monday
0° Călărași

Papereries amb encant a Barcelona

Visualitzacions 2.7Kırşehir

MARTA NAVARRO

Una papereria és molt més que un establiment, és endinsar-se a l’univers de l’escriptura, les belles arts, el dibuix, Scrapbook. En cada un dels espais, dins dels prestatges, t’esperen materials sorprenents per poder fer volar la teva creativitat i posar en pràctica la frase “a poc a poc i amb bona lletra”. Un moment de consciència en què la nostra mà connecta amb la memòria d’infant i sentim el plaer de l’escriptura, el dibuix de les arts plàstiques, a totes les cèl·lules del cos.

Llapis de colors, marcadors, washitapes, plomins, plomes estilogràfiques, regles de fusta, tintes xineses, llibres de viatges… a Barcelona podem trobar papereries especialitzades, totes amb molt encant, com:

La Capell

La Capell és la llibreria d’arquitectura i papereria tècnica, especialitzada, disseny, mobiliari i complements quilòmetre zero.

ON?

Col·legi d’Arquitectes de Catalunya
Pl. Nova, 5
Casa Vicens
C/ Carolines, 20
Palau de la Música Catalana
Palau de la Música, 4
Escola Tècnica Superior d’Arquitectura
Diagonal, 649
www.lacapell.com  IG: @lacapell_com

K&S papereria

Tenen una gran varietat de productes de papereria japonesa i molts models de plomes estilogràfiques, cartutxos, tintes interessants i plomins difícils de trobar.

ON? C/ Teodora Lamadrid, 52, 60 Sarrià – Sant Gervasi www.kands.es IG: @kands_papeleria

Bellas Artes Piera

Llenços i bastidors, pintures i pinzells, des del 1941 trobareu material especialitzat per a belles arts, dibuix gràfic i tècnic, papereria i manualitats.

ON? 

Via Augusta, 161
C/ Còrsega, 298
Facultat de Belles Arts
C/ Pau Gargallo, 4
www.vpiera.com

Entropía

Papers bonics i disseny, amb una molt ben escollida selecció de les millors marques alemanyes, japoneses i coreanes.

ON? C/ Aribau, 127 www.entropiapaperstore.com

IG : @entropia_paperstore

Raima

Un espai referent de la papereria a Barcelona i la més gran de tota Europa, on es poden trobar meravelles de papers procedents de tot el món per a moltes aplicacions com la pintura, l’enquadernació, el decapatge, etc., i tots els articles i serveis que necessiteu. També és un punt de trobada de creatius, amb xerrades i tallers.

ON? C/ Comtal, 27 www.raima.cat IG : @raima_1986

Papirum 

Per un moment sentireu que esteu en una altra època, un autèntic tresor per a apassionats de l’estil vintage i la cal·ligrafia, hi podeu trobar plomes estilogràfiques de diferents tipus, plomins (alguns simulen instruments antics) i també tota mena de materials d’escriptura.

ON? C/ Baixada de la Llibretera, 2 Ciutat Vella

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×