Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Quatre pel·lícules per veure durant aquest Nadal

Visualitzacions 811

OLAYA MARÍN 

Et proposem quatre pel·lícules per veure durant les festes de Nadal.

‘Érase una vez en Navidad’, de Rúnar Rúnarsson

A través de cinquanta-sis escenes, descobrireu com se celebra el Nadal a Islàndia. Com el viu la gent d’allà? Quins són els seus costums? Una oportunitat per descobrir i mirar més enllà.

‘Tokyo Godfathers’, dirigida per Satoshi Kon

Aquesta pel·lícula d’anime japonesa us transportarà a Tokyo a través d’una història que us atraparà. Tres persones sense llar troben una nena abandonada la nit de Nadal. Trobaran els pares? Existeixen els miracles? Descobriu-ho!

‘Love Actually’, dirigida per Richard Curtis

Sigueu sincers, quantes vegades heu vist aquesta pel·lícula? Aquesta comèdia romàntica és un clàssic que no pot faltar cada Nadal. L’amor, l’amistat, la família i la il·lusió en són les protagonistes!

‘Peti Roja’, especial nadalenc d’Aardman Animation

La protagonista és un ocell que s’ha criat amb una família de ratolins! A mesura que es fa gran, les diferències amb la seva família adoptiva són més evidents. Per demostrar que és un ratolí de veritat, muntarà el robatori del segle. Tot en un ambient molt nadalenc! 

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×