Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

nadal-aventures-1

Per un Nadal ple d’aventures

Visualitzacions 1.47Kırşehir

LAIA SANTANACH I SABATÉS

Directora Centre Kumon Barcelona-Sant Gervasi-Galvany

Jqueda ben poc per a l’arribada del Nadal. Aquells que a casa teniu criatures, segurament ja fa dies que heu començat amb la lloable recerca del regal perfecte. Entre el tió, els Reis Mags i l’amic invisible, trobar quelcom especial, sense caure en el parany dels anuncis publicitaris que ens captiven amb les joguines més cobejades d’aquestes festes nadalenques, sembla missió impossible.

Us imagineu un regal que ens permetés fer volar la imaginació i viure grans aventures? Un regal que no fos fet de plàstic? Un regal d’aquells que ens converteixen en exploradors del món que ens envolta o pioners en un món de fantasia? Sí, efectivament, estic parlant de regalar un llibre per Nadal.

Les estadístiques diuen que la nostra societat cada vegada llegeix menys. Tanmateix, el gremi llibreter cada vegada ens presenta una oferta més variada de literatura infantil i juvenil: contes, novel·les, àlbums il·lustrats, còmics, llibres de coneixement, biografies… Vaja, que n’hi ha per triar i remenar!

nadal-aventures-2

Per tant, davant d’una oferta tan llaminera i variada, només ens queda pensar en els gustos i les preferències dels nostres fills i filles, per trobar aquell llibre que els faci gaudir de valent. I això no és tasca fàcil. Regalar un llibre és quelcom íntim i personal, que ens convida a pensar detingudament en la persona que tenim davant, conèixer-ne els gustos i aficions per buscar aquell tresor entre les prestatgeries d’una llibreria que li farà recordar per sempre les històries viscudes durant les vacances d’hivern.

Si em pregunteu sobre el meu Nadal d’infantesa, probablement entre les coses que més recordo hi ha les aventures viscudes amb Els Cinc d’Enid Blyton. Llegir ha de ser sempre un plaer, no una imposició, però per poder descobrir-nos a nosaltres mateixos com a lectors, a vegades necessitem topar amb molts autors diferents, i quina excusa millor que fer-ho quan tenim uns dies en família per dedicar-nos-hi de ple.

Els beneficis de la lectura són molts: enriqueixen el vocabulari, milloren la memòria a curt termini, fomenten la concentració, la imaginació, la creativitat… Però sobretot, tal com deia Emily Dickinson, “per viatjar lluny, no hi ha millor nau que un llibre”. I doncs, a quin indret recòndit portareu les vostres criatures aquest Nadal?

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×