Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Plantes perilloses per a gats i gossos

Visualitzacions 1.39Kırşehir

OLAYA MARÍN

Quan tenim animals i comprem plantes per a casa, és important fixar-se bé si són tòxiques o no. Hi ha un munt de plantes tòxiques per a gats i gossos, però avui només us parlarem les més comunes per evitar accidents.

Flor de Nadal 

Les fulles de la ponsètia, més coneguda com la flor de Nadal, són tòxiques per als gats i gossos, especialment si la ingereixen, ja que provoquen vòmits i irritació a la boca i a les genives. Els gats són aventurers per naturalesa, per això hem d’anar amb una cura especial amb ells, ja que en apropar-se a olorar-ne la sàlvia, aquesta se’ls pot quedar enganxada a la pell i provocar-los alguna reacció.

Si voleu decorar casa vostra aquest Nadal amb plantes d’una manera segura, us aconsellem el romaní. 

Altres plantes tòxiques

Hi ha moltes plantes que aparentment semblen inofensives, però que poden provocar problemes de salut greu si els gats o gossos les ingereixen, com ara els potos, l’àloe vera, els ciclàmens, l’heura, el baladre o l’espatifil·li, entre altres plantes.

Els que tingueu gats, eviteu els lliris, ja que poden arribar a ser mortals. El pol·len d’aquesta planta els pot afectar greument, fins i tot si només l’oloren o es llepen en una zona on puguin tenir-lo enganxat.

Plantes segures 

La planta més segura per al vostre gatet és l’herba gatera! Els ajudarà a desfer-se de les boles de pèl i millorar la seva digestió. 

Si voleu decorar casa vostra amb altres plantes segures pels vostres animals, opteu per les pilees, les calathees, les potes d’elefant o les areques. Són plantes d’interior sense flors ideals per donar un estil únic als espais mentre us assegureu de tenir un entorn segur per als vostres animals!

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×