Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

casa-nadal-1

Poseu la casa a punt per rebre el Nadal

Visualitzacions 901

OLAYA MARÍN

Durant l’època nadalenca les portes de casa s’obren als familiars i amics per celebrar les festes. Com que sabem que voleu tenir la casa a punt, en aquest número us donem uns quants consells per deixar-la de pel·lícula!

casa-nadal-10
L’arbre, l’element central

L’arbre és el protagonista de la casa durant cada Nadal. És l’element central que normalment se situa al menjador, tot i que alguns opten per posar-lo a balcons o jardins.

A Catalunya s’acostuma a posar arbres artificials, però cada vegada més hi ha gent que compra els naturals. La nostra aposta? Millor els artificials, perquè si els cuidem bé, poden durar molts anys i no s’han de tallar tants arbres innecessàriament.

L’estil d’arbres varia cada any. L’escandinau es caracteritza per tenir pocs elements decoratius, mentre que el clàssic se sol carregar amb adorns de colors i llums. Si busqueu un estil que s’adapti a l’espai, escolliu elements decoratius amb colors similars als mobles i les parets. Per exemple, si teniu les parets blanques i els mobles grisos, podeu fer una combinació d’elements que tinguin aquests dos colors.

En cas que no tingueu gaire espai o no us acabin d’agradar els arbres clàssics, busqueu els petits decoratius que es posen a sobre la taula. S’adaptaran a l’espai sense destacar tant.

casa-nadal-4
La taula

Durant l’època nadalenca s’acostuma a fer dinars i sopars més especials. I no hi ha millor excusa que aquesta per decorar de manera especial la taula.

L’element més important —i imprescindible— és el parament de taula. Molta gent aprofita per treure una vaixella més especial. Si sou dels que preferiu fer servir l’habitual, podeu fer-la destacar amb petits detalls. Per exemple, utilitzant tovallons de tela plegats en formes determinades o subjectats amb argolles per a tovallons amb motius nadalencs.

Les estovalles són l’aliat perfecte. Si voleu senzillesa, busqueu una que sigui llisa i amb colors neutres. Si poseu pocs elements decoratius a la taula, decanteu-vos millor per les estovalles amb dibuixos o elements més cridaners. En cas de preferir que es vegi la taula, escolliu un camí de taula, que pot servir com a estovalles per a dues persones.

No es pot oblidar els elements decoratius, com ara els centres de taula. Els més utilitzats són els que estan fets amb elements naturals i espelmes. Recordeu! No els poseu massa grans perquè sinó els comensals no es podran veure entre ells.

casa-nadal-3
La natura agafa protagonisme

Una de les coses que més ens agraden són les plantes de Nadal. La més popular és la ponsètia, que ja podem trobar de tots els colors: des de la mítica vermella fins a les grogues, liles o blaves. Els que teniu gats, vigileu perquè poden ser perjudicials per a la seva salut! Si busqueu una planta menys típica, trobareu la Schlumbergera x buckleyi, comunament coneguda com el cactus de Nadal.

Una alternativa són els rams i les corones de flors seques. Els rams normalment es troben fets amb grèvol, branques d’avet i eucaliptus. A les corones de flors seques també se’ls poden afegir branques o pi.

casa-nadal-5
Il·luminant els carrers

I per últim, no oblideu els llums a les finestres o balcons! Escolliu una cortina o un tub de llums led blancs o de colors que s’adaptin a l’espai que tingueu. Contagiareu l’esperit nadalenc a totes les persones que passin pel vostre carrer!

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×