Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Postals de Nadal

Visualitzacions 1.55Kırşehir

OLAYA MARÍN

Isi recuperem la bonica tradició d’escriure i enviar postals de Nadal? Us donem algunes idees per sorprendre els amics i familiars amb postals originals!

Creatives

Ara sí, si sou persones creatives i us agrada fer creacions úniques, aquesta és la vostra oportunitat! Us donem algunes inspiracions, quina preferiu? Més senzilles o amb més elements decoratius? 

Amb fils 

Per als que vulgueu ser originals, us proposem fer postals amb fils i llana. Podreu fer formes divertides barrejant els diferents fils. Recordeu no fer els forats massa grans!

Amb elements naturals

Si feu una passejada pel bosc, aprofiteu per recollir elements naturals que us puguin servir per decorar les postals. Per exemple, les branques us poden ajudar a fer un arbre i les fulles les podeu enganxar o fer estampacions amb elles. 

D’agraïment 

I si no teniu paciència per fer postals creatives, per què no proveu d’escriure una carta d’agraïment a les persones que estimeu? Compreu un paper maco, agafeu el millor bolígraf o retolador que tingueu a casa i expresseu tots els teus sentiments per començar l’any amb molt d’amor!

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×