Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Postres fresquetes. Part 1

Visualitzacions 1.6Kırşehir

CLAUDIA RIBA, redactora

Us presentem dues receptes de postres fresquetes, ideals per a èpoques caloroses!

Mousse de llimona amb llet condensada

Font de la recepta: www.canapesrecetas.com

Un clàssic que no falla quan arriba la calor.
Ingredients per a 6 persones:
· 3 llimones
· 1 taronja
· 150 g de nata
· 5 cullerades de sucre
· 5 clares d’ou
El primer pas és esprémer el suc dels cítrics.

A continuació, ratlleu la pell d’una llimona i afegiu-la al suc, juntament amb el sucre i la nata. Bateu-ho tot bé amb una forquilla en un bol.

En un plat ben sec, bateu les clares a punt de neu. Afegiu les clares batudes al suc i continueu batent.

Per últim, quan tot estigui ben mesclat, serviu-ho en recipients individuals i deixeu-los refredar al congelador 30 minuts abans de servir.

Guardeu una mica de la ratlladura de llimona per decorar cada recipient.

Iogurt gelat

Si ja us heu atipat de gelat abans i tot que comenci l’estiu, us proposem aquesta alternativa més saludable. Les possibilitats són infinites, però us proposem la versió amb caramel, anacards i xocolata.

Font de la recepta: www.azgrabaplate.com

Ingredients per a una safata de forn:
· 2 iogurts grecs
· 1-2 cullerades de mel
· 1 cullerada de cafè d’extracte de vainilla
· 2 cullerades soperes d’anacards trossejats
· 2 culleradetes de salsa de caramel
· 2 culleradetes de xips de xocolata
· Paper d’alumini

En primer lloc, necessitareu una safata de forn, que cobrireu amb paper d’alumini.

En un bol, afegiu els iogurts amb la mel i l’extracte de vainilla i barregeu-ho tot bé. Afegiu-hi la meitat dels anacards i torneu-ho a barrejar.

Amb una espàtula, distribuïu la mescla al llarg de la safata, procurant que quedi uniforme i amb prou gruix.

A continuació, repartiu la resta d’anacards i les xips de xocolata per sobre.

Congeleu la safata unes hores o tota la nit. Quan estigui dur, traieu-ho de la safata i deixeu-ho reposar una estona.

Finalment, amb un ganivet esmolat, talleu el iogurt en trossos o formant barretes. Abans de servir-ho, decoreu-ho amb la salsa de caramel per sobre.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×