Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Una pràctica purificadora per cuidar el cos energètic

Visualitzacions 2.39Kırşehir

ÒSCAR GIL

Us proposem la següent pràctica purificadora, regeneradora i de redescobriment per si mateixa, en què no és gratuït recordar que és l’actitud amb què ens hi aproximem, més enllà de la perícia tècnica, la que esdevé en aquells miracles quotidians que tant ens nodreixen.

– Per comoditat us recomanem que us assegueu o situeu en posició de meditació.

– Deixeu uns instants per allunyar-vos del brogit extern tancant els ulls i fent unes quantes respiracions lentes i profundes.

– Un cop asserenats i amb un cert estat de consciència i de percepció pròpia, situeu la vostra atenció entre un i dos pams per sobre del cap, i deixeu que aquesta es vagi materialitzant en quelcom més sòlid, modelant poc a poc una forma esfèrica de color blanc. La podeu fer tan real com vulgueu, del que es tracta és que imagineu que hi és, i per tant en tingueu la percepció.

– Quan estigueu preparats inhaleu profundament, sense esforç, i en exhalar lentament deixeu anar aquesta esfera perquè vagi baixant sense pressa, travessant-vos el cos interiorment fins a la base.

– I com si es tractés d’un ascensor, podeu anar pujant i baixant de la planta baixa a l’àtic, amb la respiració com la que impulsa el moviment. També podeu imaginar una canya de bambú buida des de la base fins al cim del vostre cos i moure l’esfera recorrent-ne l’interior amunt i avall, o tantes altres analogies com us puguin venir al cap.

– En el seu camí d’ascens i descens us podeu trobar amb diferents sensacions, emocions, etc. No les jutgeu ni us amoïneu, senzillament deixeu que l’esfera de llum blanca vagi fent el seu recorregut sense més ni més.

– En acabar, després d’un temps que us hagi resultat adequat i còmode, mentre l’esfera es va eixamplant i dissolent a la base del cos, deixeu de nou un espai de percepció i interiorització sense cap acció, només respirant relaxadament, per acabar obrint els ulls i movent una mica el cos com us sigui més propici.

Profunditzarem en aquesta pràctica en propers articles.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×