Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Preparar un estudi a casa

Visualitzacions 1.62Kırşehir

OLAYA MARÍN

A moltes empreses el teletreball ja s’ha instaurat de manera natural, sigui de manera híbrida o permanent. Per això, tant si heu de treballar des de casa o dediqueu temps lliure als vostres projectes personals, ara és el moment de preparar un bon estudi o redecorar-lo. Una nova oportunitat per començar el curs amb bon peu!

Diferents usos 

El més important abans de decidir com decorar l’estudi és pensar quin ús li donareu. Si serà un espai compartit amb altres membres de la casa o si serà d’ús individual. D’aquesta manera, podreu configurar l’espai d’una manera més eficient. També és crucial tenir en compte l’estona que hi passareu, perquè en aquest cas és important prioritzar una habitació de la casa amb bona llum indirecta. 

Si el voleu per treballar i que a la tarda els nens puguin fer els deures a la mateixa taula, heu d’escollir una superfície ben gran per poder tenir l’espai organitzat. Si només utilitzeu un portàtil, amb una petita taula i un calaix per guardar l’ordinador tindreu més que suficient. En el cas que el vulgueu per desenvolupar projectes artístics, heu de trobar l’equilibri entre que sigui un espai maco però també pràctic i funcional. 

Tendències principals 

Per decorar un estudi, podeu optar per colors clars que aportin calma i afavoreixin la concentració. És recomanable escollir pocs elements decoratius per a les parets per evitar distraccions i no tenir un ambient saturat. Unes làmines del vostre artista preferit i unes quantes plantes seran més que suficients per al vostre espai! 

No us oblideu de l’emmagatzematge per tenir sempre un espai net i endreçat. Podeu posar calaixeres, lleixes a les parets o petites llibreries. I si us sobra espai, un petit sofà, una butaca o un puf seran ideals per descansar o per fer les feines menys feixugues. 

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×