Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Prepareu la festa de Carnestoltes!

Visualitzacions 1.5Kırşehir

OLAYA MARÍN

Us donem alguns consells per preparar una superfesta de Carnestoltes a casa vostra, ideal tant per a petits com per a grans. No oblideu passar-vos una estona per les diferents cavalcades que s’organitzen a la ciutat!

Estació de disfresses

El que no pot faltar en aquesta festa és una original estació de disfresses. En un racó del menjador, poseu una taula amb tot el necessari per crear una disfressa original i cent per cent feta per vosaltres! Teles, materials reciclats, màscares, complements i maquillatges! Qui guanyarà el concurs a la millor disfressa?

Molt color a casa!

Confeti, serpentines, globus i tot el que trobeu de molts colors serà benvingut en aquesta festa! Recordeu fer servir material que pugueu reutilitzar en altres celebracions, o bé reutilitzar el material que tingueu a casa per crear noves decoracions. Una idea que no pot faltar és crear un fotomaton a casa per fer fotos divertides amb les vostres disfresses i guardar-les com un bonic record. 

Menjar molt carnavalaire 

Carnestoltes és l’excusa perfecta per preparar aquelles receptes divertides que fa tant temps que guardeu al mòbil. Sorpreneu els vostres convidats amb menjars en formes d’animals o salses de colors per picar. Ep! No us oblideu de preparar els plats més mítics com ara la truita, la coca de llardons o la botifarra d’ou.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×