Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

La primera visita

Visualitzacions 1.57Kırşehir

Cristina Gálvez Montón

Clínica Dispensari Veterinari

🐾 Quan? Aproximadament una setmana després de la seva arribada, quan el cadell ja s’hagi adaptat a vosaltres, o abans si li detecteu algun problema de salut. No vingueu amb pressa, és important per al cadell estar relaxats i rebre la informació i l’atenció amb tranquil·litat per crear un ambient positiu.

🐾 Com? És recomanable portar-lo en braços i evitar que tingui contacte proper amb altres animals. En el cas dels gats, recomanem portar-lo en una cistella de transport.

🐾 Què heu de portar? Tota la documentació que us hagin donat (cartilla, passaport, contracte de compra o adopció…). També podeu portar una llista de dubtes o preguntes.

🐾 En què consisteix la primera visita? El veterinari o veterinària us donarà informació sobre la desparasitació, la vacunació, l’alimentació, la identificació, el comportament, l’atenció bàsica… 

🐾 Què li faran? Una revisió general, vacunar-lo, desparasitar-lo i identificar-lo, segons la seva edat i el seu calendari de vacunes. A partir d’aquí, es planificarà la visita següent.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×