Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Propostes culturals per passar els vespres a l’aire lliure

Visualitzacions 1.71Kırşehir

OLAYA MARÍN

Quan arriba l’estiu i les temperatures comencen a pujar, Barcelona s’omple de propostes culturals per fer amb la fresca dels vespres. Aquestes són algunes de les activitats que no us podeu perdre per gaudir d’un estiu especial!

Cinema a la fresca

Hi ha res millor que veure una pel·lícula a l’aire lliure? 

Barcelona compta amb diferents propostes, com ara Pantalla Barcelona d’Estiu, un cicle de cinema a l’aire lliure que es porta a terme a diferents centres cívics de la ciutat. Ofereixen un programa de projeccions gratuïtes rodades, produïdes o realitzades a Barcelona.

Sala Montjuïc també ha esdevingut un referent en cinema a l’aire lliure. Del 30 de juny al 4 d’agost projecten un munt de pel·lícules guardonades al fossat de Santa Eulàlia, al castell de Montjuïc. 

Si voleu gaudir d’una bona pel·lícula ben a prop del mar, aneu al Cinema Lliure a la Platja, que se celebra del 6 de juliol al 10 d’agost a Barcelona i a diferents municipis de Catalunya. 

Per veure una pel·lícula en un entorn únic, el Barcelona Plató és ideal. Se celebra al Park Güell amb un cicle que pretén mirar la ciutat de Barcelona com a espai físic i com a escenari. 

Les Cosmonits del Cosmocaixa s’han convertit en una cita imprescindible cada estiu. Al llarg dels mesos de juliol i agost, el museu ofereix un cicle de cinema de ciència i ficció a l’aire lliure. 

Fins i tot els jardins de l’Illa Diagonal es transformen cada estiu per oferir un cicle de cine a l’aire lliure! No us podeu perdre les diferents projeccions nacionals i internacionals que ofereixen. 

Concerts a les terrasses de Barcelona 

Voleu gaudir d’un bon concert a una terrassa amb vistes increïbles? A Barcelona és possible gràcies als diferents cicles de concerts que es programen. 

Els que hàgiu anat alguna vegada a la terrassa del Museu d’Història de Catalunya, al Palau de Mar, segur que podeu confirmar que les vistes del Port Vell són increïbles. Cada any organitzen les Nits d’Estiu, un cicle de concerts que comencen en caure el sol. Una oportunitat única que no us podeu perdre! 

La Casa Batlló també ofereix concerts a l’estiu! Organitza les Nits Màgiques, que inclouen la visita per l’edifici i les seves sales immersives i un concert de flamenc, rumba, jazz o soul amb beguda a la terrassa!

I una mica més amunt del passeig de Gràcia, a la terrassa de la Pedrera, se celebra Talents Jazz. Aquest cicle presenta 22 concerts de jazz i música moderna que dona veu al talent emergent de la ciutat. L’entrada inclou una visita lliure a les golfes i a l’espai interpretatiu de Gaudí. 

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×