Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Propostes per descobrir i gaudir: Covercao, de Bombons Blasi

Visualitzacions 1.47Kırşehir

Redacció La Positiva

La cinquena generació de Bombons Blasi presenta la nova línia de xocolata Covercao: xocolata desfeta, batut i crema de cacau! Una idea recuperada del seu besavi, en Quimet, el xocolater de Gràcia, que volia vendre aquesta xocolata especial i va veure truncat el seu somni per l’esclat de la Guerra Civil espanyola.

Xocolata desfeta. Feta a partir d’una recepta centenària, és ideal per als dies més freds. Si la deixeu a la nevera, es convertirà en una increïble crema de xocolata! Versió amb un 26% de cacau i disponible amb sucre i sense.

Batut de cacau. Una beguda deliciosa per a qualsevol moment del dia que us recordarà els berenars de quan éreu petits. Amb cacau del 64%, ingredients ecològics i sense farina! El podeu preparar amb llet de vaca, beguda vegetal o aigua.

Crema de cacau. Ideal per menjar-la amb pa, iogurt, crepes i també per farcir pastissos! La podeu provar en un munt d’opcions (i fins i tot a cullerades!). Fabricada amb un 60% d’avellanes i sense sucres afegits. La crema ha sigut la guanyadora al millor producte a la 8a Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat de Catalunya. 

Tots els productes són sense gluten i vegans! 

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×