Redacció La Positiva
La cinquena generació de Bombons Blasi presenta la nova línia de xocolata Covercao: xocolata desfeta, batut i crema de cacau! Una idea recuperada del seu besavi, en Quimet, el xocolater de Gràcia, que volia vendre aquesta xocolata especial i va veure truncat el seu somni per l’esclat de la Guerra Civil espanyola.
Xocolata desfeta. Feta a partir d’una recepta centenària, és ideal per als dies més freds. Si la deixeu a la nevera, es convertirà en una increïble crema de xocolata! Versió amb un 26% de cacau i disponible amb sucre i sense.
Batut de cacau. Una beguda deliciosa per a qualsevol moment del dia que us recordarà els berenars de quan éreu petits. Amb cacau del 64%, ingredients ecològics i sense farina! El podeu preparar amb llet de vaca, beguda vegetal o aigua.
Crema de cacau. Ideal per menjar-la amb pa, iogurt, crepes i també per farcir pastissos! La podeu provar en un munt d’opcions (i fins i tot a cullerades!). Fabricada amb un 60% d’avellanes i sense sucres afegits. La crema ha sigut la guanyadora al millor producte a la 8a Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat de Catalunya.
Tots els productes són sense gluten i vegans!