Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Què fer durant l’agost a Barcelona?

Visualitzacions 998

OLAYA MARÍN

Si us quedeu aquest estiu a Barcelona, us proposem plans molt divertits i variats per gaudir de la ciutat

Nits d’Estiu de CaixaForum 2021

Quan? Fins al 26 d’agost

On? CaixaForum i CosmoCaixa

CaixaForum Barcelona acollirà̀ cada dilluns, dimecres i dijous les Nits d’Estiu, amb un ventall de propostes culturals estimulants i innovadores que tindran com a protagonistes la música, la poesia, les arts escèniques i el cinema.

Les nits dels dimecres es dedicaran a la música i la poesia, amb una sèrie de propostes que van des de la música clàssica, el jazz o el gòspel, fins al teatre, l’spoken word i la performance poètica. Per als dilluns i els dijous s’han programat unn cicle de projeccions amb pel·lícules reconegudes per la crítica i el públic.

D’altra banda, al CosmoCaixa es recuperaran les CosmoNits de cinema, música i ciència. Des de l’1 de juliol fins al 26 d’agost, a la plaça de la Ciència, cada dijous de juliol i agost hi haurà̀ un concert que acompanyarà la projecció de destacades pel·lícules del gènere de la ciència-ficció per a tots els públics i per gaudir a l’aire lliure. El Planetari de CosmoCaixa també acollirà dues sorprenents videoprojeccions en fulldome (cúpula completa), un format de projeccions immersives basat en pel·lícules panoràmiques en 360º.

Foto: Fundació La Caixa
Exposició: ‘Criatures submarines. Una aventura al fons del mar’

Quan? Fins al 12 d’octubre

On? Poble Espanyol

Una exposició per explorar i conèixer el fons marí a través d’una experiència immersiva. Exploreu el Mar Mediterrani i les espècies que hi habiten, des de la superfície fins a les profunditats, a través de les últimes tecnologies en realitat virtual, pantalles gegants i eines interactives.

Foto: Poble Espanyol Barcelona
Nits de Blues

Quan? Fins al 25 d’agost

On? Poble Espanyol

Les nits de dimecres d’aquest estiu 2021 s’omplen al Poble Espanyol dels inspiradors ritmes del millor blues de Catalunya en directe. Aquesta és la programació prevista

– Dimecres 4 d’agost de 2021: Morata, Sorolla & Talavera

– Dimecres 11 d’agost de 2021: Sweet Marta & The Blues Shakers

– Dimecres 18 d’agost de 2021: Pez Rojo

– Dimecres 25 d’agost de 2021: Cheap Bliss

Foto: Poble Espanyol Barcelona
Splash: la festa de l’aigua del Poble Espanyol

Quan? Dissabtes i diumenges d’agost

On? Poble Espanyol

Una festa de l’aigua per als més petits. A la Plaça Major hi haurà castells inflables aquàtics, globus, aspersors, pistoles d’aigua i festa de l’escuma. A la zona del Monestir podreu participar en diferents jocs d’habilitats, com ara una diana enorme per fer punteria amb pilotes, un joc de cistelles de bàsquet o un castell inflable gegant.

Foto: Ariadna Creus
RiuEstiu 2021

Quan? Fins al 28 d’agost

On? Poble Espanyol

El Festival d’Humor d’Estiu de Barcelona s’instal·la per 6è any consecutiu al Poble amb alguns dels grans monologuistes del moment. Aquest és el programa previst:

– Dissabte 31 de juliol de 2021: Maru Candel + Raúl Massana + Dani Pérez

– Dissabte 7 d’agost de 2021: Don Mauro + Edu Mutante + Eva Cabezas + Mag Marín

– Dissabte 14 d’agost de 2021: Asaari + Fernando Moraño + Eva Cabezas + Dani Pérez

– Dissabte 21 d’agost de 2021: Tian Lara + Maru Candel + Coria Castillo + Raúl Massana

– Dissabte 28 d’agost de 2021: Carmen Romero + Tian Lara + Fernando Moraño + Dani Pérez

Foto: Ariadna Creus
Exposició: ‘Ciència fricció. Vida entre espècies companyes’

Quan? Fins al 28 de novembre

On? CCCB

És possible imaginar altres històries terrestres? Podem pensar altres maneres de viure entre espècies diferents? L’exposició explora aquestes qüestions a través d’una selecció d’obres artístiques i de peces de divulgació científica. Planteja un canvi de mentalitat i de sensibilitat que qüestiona la supremacia de l’espècie humana i aposta per una visió del món entès com un ecosistema on conviuen totes les espècies del planeta.

Foto: CCCB
Exposició ‘El món del circ i personatges de Montmatre’, de l’artista Henri Toulouse-Lautrec

Quan? Fins al 19 de setembre

On? Reial Cercle Artístic

La mostra presenta un recull d’obres entre les quals destaca una de les sèries més entranyables de la seva trajectòria: la dedicada al món del circ. Compta amb representacions de la pallassa Cha-O-Kao, el cap de pista Monsieur Loyal o els clowns Footit i Chocolat, en les que va trobar una manera d’expressar un art despullat de moralitat i lliure de prejudicis, profundament humà.

Foto: Reial Cercle Artístic
Grec 2021 Festival de Barcelona: ‘El temps que conta’

Quan? Fins al 22 d’agost

On? Teatre Gaudí de Barcelona

El pare ha mort i els seus dos fills, l’Aitor i en Toni, es retroben i es veuen obligats a passar una estona junts, la mateixa que durarà l’obra. Per què l’Aitor se sent culpable? Per què es veu incapaç d’avançar en la vida? El públic ho anirà descobrint a mesura que avanci aquesta comèdia sobre un període de temps, una hora llarga, que potser transformarà la vida d’aquests germans.

Foto: Grec Festival de Barcelona
Explorant l’arqueologia

Quan? Fins al 26 de setembre

On? Museu d’Arqueologia de Catalunya

En aquest taller podreu aprendre com és el treball d’una arqueòloga, a saber com es troben les peces, com es determina a quina època pertanyen o per a què poden servir.

Foto: Museu d'Arqueologia de Catalunya
You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×