Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Tot el que pots fer el Dia de Sant Jordi a Barcelona

Visualitzacions 730

Arriba Sant Jordi i Barcelona s’omple de llibres i roses que es regalen entre enamorats, amics i famílies. Malgrat la situació actual, la ciutat comptarà amb desenes de recintes firals a l’aire lliure amb accés controlat. Entre el 21 i el 23 d’abril les llibreries i les floristeries posaran parades davant de les botigues.

180 parades als recintes firals

El Dia de Sant Jordi hi haurà diferents recintes firals a l’aire lliure distribuïts al llarg de la ciutat que estaran oberts fins a les 20 h. Trobareu 180 parades d’editorials i llibreries amb 31 punts de signatura de llibres. Els recintes firals es trobaran a:

– Passeig de Gràcia (de ronda de Sant Pere a Aragó, Eixample)

– Plaça de la Universitat (Ciutat Vella)

– Jardins d’Agustí Centelles (Eixample)

– Jardinets de Gràcia (Gràcia)

– Plaça de la Vila de Gràcia (Gràcia)

– Passeig de Lluís Companys (Ciutat Vella)

– Plaça Reial (Ciutat Vella)

– Plaça de Valdivia (les Corts)

– Plaça de Sarrià (Sarrià – Sant Gervasi)

– Interior d’illa del Poblenou (entre la rambla del Poblenou i els carrers de Pallars, Llacuna i Pujades, Sant Martí)

– Als extrems de la plaça d’Orfila (Sant Andreu), sense perimetrar.

L’escriptora Irena Vallejo serà la pregonera

El dijous 22 d’abril a les 18h, l’escriptora Irene Vallejo conversarà amb el periodista Xavi Ayén al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. Parlaran sobre la seva obra i el paper que ha tingut la lectura i les biblioteques a la seva vida. Podreu seguir el pregó en directe a través del canal de YouTube de l’ajuntament i de les xarxes socials de les biblioteques de Barcelona.

Activitats a tots els barris de Barcelona

Enguany els barris i districtes de la ciutat de Barcelona ofereixen un munt d’activitats per gaudir d’aquest dia tan especial. Intercanvis de llibres, tallers infantils, espectacles familiars o lectures col·lectives són només algunes de les activitats que trobareu. Si voleu conèixer-les totes, les podeu buscar a través d’aquest cercador de l’Ajuntament de Barcelona.

23 propostes culturals

La Diputació de Barcelona proposa gaudir de Sant Jordi a través de 23 propostes culturals virtuals i presencials adreçades a grans, joves i infants. A les diferents biblioteques trobareu un munt de recomanacions de llibres i propostes organitzades per la Xarxa de Biblioteques Municipals, com ara espectacles, lectures de contes o exposicions.

Entrada
You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×