Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Què vols fer aquest cap de setmana?

Visualitzacions 1.25Kırşehir

MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA

Al Museu Marítim de Barcelona us hem preparat un seguit d’activitats perquè pugueu gaudir del museu i del mar en família. Cada diumenge us esperem amb una activitat diferent. Us podeu convertir en autèntics pirates, descobrir les estrelles o el fons del mar dins del nostre planetari, posar-vos en la pell dels navegants del segle XVIII… o, per què no?, convertir-vos en especialistes d’una singular tècnica fotogràfica, el bromoli.

Voleu conèixer en què consisteixen? Llegiu-ho més avall!

A l’activitat El fantasma de la mar descobrireu una tècnica de transferència d’imatges amb planxes de gelatina, el bromoli transportat. Imaginarem i crearem paisatges on el mar, els núvols i els fantasmes seran els protagonistes! L’activitat gira al voltant de l’exposició Bromolis. Fotografia pictorialista de Joaquim Pla Janini, i s’adreça a famílies amb infants a partir de 5-6 anys.

Dates: Primer diumenge de cada mes (5 de juny, 4 de setembre i 2 d’octubre)

En canvi, si el que voleu és conèixer les constel·lacions més importants, els planetes més brillants i com la gent de mar s’ha fixat en el cel per anar d’un port a l’altre en vaixell, us esperem al Planetari familiar. L’activitat s’adreça a famílies amb infants a partir de 3 anys.

Dates: Primer diumenge de mes (excepte agost)

Heu pensat mai com seria posar-se en la pell dels navegants que travessaven l’Atlàntic a bord de grans velers al segle XIX? Aleshores us esperem a L’aventura de navegar, una visita dinamitzada en què cada família s’encarregarà de resoldre un seguit de proves per conèixer les tasques que es fan a bord, quins instruments de navegació es feien servir, i moltes coses més! La visita, vinculada a l’exposició Catalunya mar enllà, s’adreça a famílies amb infants a partir de 6 anys.

Dates: Segon diumenge de mes (excepte a l’agost)

Si el que us treu la son és saber què és un pirata, us proposem una activitat teatralitzada per conèixer l’esperit i les motivacions de molts homes i algunes dones per solcar els mars al marge de la llei, de bracet d’un autèntic pirata que precisarà de la vostra col·laboració per recuperar un fantàstic tresor. Pirates al museu! Activitat per a famílies amb nens i nenes d’entre 4 i 7 anys.

Dates: Tercer diumenge de mes (excepte a l’agost)

Per últim, us convidem a fer un viatge al fons del mar en batiscaf per conèixer el fons marí sense mullar-vos. Se simularà una lenta davallada per l’aigua, dins del planetari, que us permetrà veure els animals que viuen en aquest hàbitat. Adreçat a públic familiar a partir de 3 anys.

Dates: Quart diumenge de mes (excepte a l’agost)

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×