Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Image Alt
/Qui som Copy
Jordi Rabassó
Director

Des de fa mesos pensava en la idea d’encetar un nou projecte. Finalment, aquesta il•lusió s’ha materialitzat en La Positiva, una revista que neix de les ganes de crear un mitjà de comunicació en positiu dirigit a la ciutadania de Barcelona. Aquesta idea inicial s’ha anat transformant en un projecte valent i engrescador gràcies a un equip que ha estat aportant tot el seu know how. Ara ens toca anar pas a pas plasmant la idea que va néixer un dia del confinament. Volem construir un projecte periodístic sòlid que aporti eines i recursos per oferir una vida més agradable en l’entorn actual tan incert per a tothom.

Ln.
Teresa Monreal
Dissenyadora gràfica

Plena d’il·lusió i motivació per tirar endavant aquest projecte que hem anomenat La Positiva, que per ella, va molt més enllà de dissenyar una revista, es tracta de transmetre sensacions i emocions per connectar amb el lector o la lectora. Creu amb els continguts que creem: cal cuidar el medi ambient, la nostra salut, ser curiosos i creatius, però sobretot, ser feliços i mai perdre l’optimisme.

Ln. In.
Olaya Marín
Periodista

Iniciar un nou projecte sempre és motiu d’il•lusió. Amb un gran equip darrere, comencem un nou camí amb La Positiva. Volem oferir als barcelonins i barcelonines continguts per reflexionar, per conèixer la seva ciutat i per trobar consells que li facin el seu dia a dia més fàcil. T’hi sumes?

Ln

Contacte

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×