Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Rascadors per a gats

Visualitzacions 1.53Kırşehir

OLAYA MARÍN

Si teniu gats, segur que sabreu com els agrada rascar-se les ungles allà on trobin! Per als peludets de casa és molt important fer-ho, ja que els serveix per mantenir les ungles en bon estat, marcar la seva presència i estirar el cos.

Per evitar que s’esmolin les ungles al mobiliari de casa, és crucial que tinguin un rascador adequat a les seves necessitats. És a dir, que sigui estable i tingui una altura mínima perquè puguin fer-ho sense problemes.

No cal que us gasteu una gran quantitat de diners, ja que si teniu paciència, temps i ganes el podeu fer a casa amb pocs materials. Us en donem algunes idees!

Rascador de paret

Un rascador a la paret és una alternativa senzilla, perquè en penjar-lo aconseguireu que sigui molt estable. Només necessitareu comprar una fusta i enganxar-li una corda forta. Les parts sense corda, les podeu decorar amb una tela estampada o de colors.

Rascador per a terra

Aneu al fuster i demaneu-li dues taules de fusta: una més gran que serveixi de base i una més petita per donar-li altura. Igual que per al rascador de paret, només haureu d’enganxar-hi corda i decorar-lo si us ve de gust.

Rascador de cartó

Últimament s’ha posat de moda aquest rascador de cartó. No us durarà gaire temps, però és una bona alternativa per reaprofitar les capses que tingueu a casa. Necessitareu una base (pot ser una altra capsa) per enganxar unes 40 o 60 tires de cartó que siguin amples i llargues. Hi haureu d’anar enganxant tires fins que obtingueu una base sòlida.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×