Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Recepta: escalivada

Visualitzacions 1.85Kırşehir

JESSICA I RICARD

Una recepta per fer escalivada!

Ingredients (per a 4 – 6 persones):

– 3 pebrots vermells grans

– 1 pebrot verd gran

– 1 albergínia gran 

– 1 manat de cebes tendres 

– 1 cabeça d’alls 

– sal en escames 

– pebre acabat de moldre 

– oli d’oliva verge extra 

– farigola o romaní 

Elaboració: 

És una recepta molt senzilla i econòmica, ideal per a torrades, per acompanyar amb unes bones anxoves, embotits, formatges i carn a la brasa. Els ingredients els podeu trobar a qualsevol botiga de barri, mercat o supermercat. 

Primer de tot escacalfeu el forn a 210º a dalt i a baix (sense  ventilador), mentre es va escalfant netegeu bé les verdures i traieu les llavors dels pebrots. Les cebes les podeu tallar per la meitat i si l’albergínia és gran hi podeu fer uns talls longitudinals per facilitar-ne la cocció. Poseu-ho tot a la safata de forn (podeu posar els ingredients sobre paper de forn i així evitareu que la safata es cremi i també serà més fàcil netejar-la després), afegiu-hi un rajolí d’oli i una mica de sal i enforneu-ho aproximadament durant una hora. Ho podeu anar vigilant i tombant. Si cal, podeu allargar-ne la cocció si veieu que encara li falta una mica. 

Traieu-ho del forn i reserveu-ho fins que es refredi per poder treure la pell dels pebrots i buidar l’albergínia. Un cop net, poseu-ho en una safata plana, salpebreu-ho al gust i afegiu-hi l’oli fins a cobrir-ho i unes branquetes de farigola o de romaní. Per cert, amb l’all escalivat, un ou i oli suau podeu fer un allioli excel·lent.

I bon profit! 

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×