Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Recepta: postre de xia

Visualitzacions 847

JESSICA I RICARD

Descobriu la recepta per fer unes postres de xia saludable

INGREDIENTS

– xia

– llet vegetal (d’arròs amb coco, o d’ametlles o avellanes… la que vulgueu)

– 1 mango

– 1 grapat de fruits vermells

– pell de taronja o mandarina i/o llima

– 1 grapat de fruita seca

– 1 grapat de perles de xocolata negra

– 1 bona cullerada per cap de iogurt de coco o natural tipus activia sense sucres

– canyella en pols

– també hi podeu posar xic de mel al gust (sempre que sigui de qualitat)

ON COMPRAR ELS PRODUCTES?

Els podeu trobar en qualsevol establiment comercial d’alimentació, en aquest cas els hem trobat tots al Caprabo, Casa Ametller i Mercadona de Travessera de Gràcia. A qualsevol mercat municipal també podreu adquirir bons productes de proximitat.

Elaboració

1. Recepta súper senzilla i saludable: en un recipient poseu la xia (la mesura serà un got de tallat o una tassa de cafè sol ben plena) i afegiu-hi la llet vegetal (amb un got ple ja fareu). Deixeu-ho reposar almenys 24 hores a la nevera en un recipient hermètic, remeneu-ho al cap d’unes hores per evitar que s’hi facin grumolls. Si cal i veieu que la massa està massa espessa, afegiu-hi una mica més de llet vegetal. Heu de tenir en compte que quedarà amb una textura de gelatina.

2. Paral·lelament podeu fer una crema de mango, si teniu un robot de cuina és ideal, sinó amb una batedora. Afegiu al recipient el mango tallat a daus i el suc de mitja llima i deixeu-ho triturar fins que emulsioni i faci una crema (no li heu de donar cap cocció).

3. Serviu-ho en gots de vidre tipus de iogurt, encara que podeu fer servir altres recipients que vulgueu o tingueu a mà. La manera de disposar els ingredients serà la següent: al fons del got poseu una bona cullerada de xia, tot seguit afegiu-hi el iogurt de coco, un xic de canyella i seguidament la crema de mango i un xic més de canyella, i al capdamunt, amb les pells ben netes de les llimes, mandarines o la taronja, feu una juliana ben fina que servirà per refrescar el plat. Si voleu donar-li un punt més dolç hi podeu afegir uns puntets de mel.

4. Si no teniu mango, no passa res, posem un xic més de iogurt i en lloc del mango podeu posar qualsevol altre tipus de fruita i acompanyament, com ara mandarina, fruites vermelles, unes perles de xocolata, una mica de fruita seca ben menuda, etc. En lloc del mango també podeu fer una melmelada ràpida amb unes fruites vermelles (gerds, maduixes, nabius…) i un xic de mantega i de sucre. També podeu acabar el plat amb uns fils de juliana molt fina de pells de mandarina i llima i uns punts de mel per als que sigueu més dolços.

Bon profit!

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×