Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Un recorregut pels cines en versió original de Barcelona

Visualitzacions 1.17Kırşehir

NATÀLIA CEREZO

“Hasta la vista, baby”, “Frankly, my dear, I don’t give a damn”, “May the Force be with you”: de vegades les frases més mítiques del cine semblen part d’una altra pel·lícula! I passa el mateix amb les veus dels actors, només fa falta comparar la veuarra del doblador de Bruce Willis en castellà (Ramón Langa, que també dobla el mític Kevin Costner) amb la veueta sorprenentment fina de l’actor original…

En tot cas anar al cine sempre és una bona idea i si és en versió original doncs encara més, perquè podem practicar el nostre anglès o simplement gaudir de les veus originals del repartiment. Per això avui us hem preparat un recorregut per (alguns) cines en versió original de Barcelona! I… acció!

Renoir Floridablanca – Floridablanca, 135

Una de les primeres sales que recordo visitar d’estudiant, quan el cine en versió original no estava tan de moda (i que pràcticament es limitava a tres sales: els Icària, a la Barceloneta; els Verdi, a Gràcia, i aquests, els Renoir Floridablanca). Prop de plaça Universitat, al carrer del mateix nom, els Floridablanca son una bona opció si no busqueu pel·lis només comercials, ja que hi acostumen a passar força cine independent i europeu. Tenen cinc sales i bar amb crispetes!

Multicines Balmes – Balmes, 422, 424

A tocar de l’avinguda Tibidabo, els Multicines Balmes tenen ni més ni menys que 12 sales diferents amb les últimes novetats, encara que també tendeixen a ser les més mainstream, sens dubte és una de les millors sales per gaudir de pelis de “soroll” com les dels Avengers. Si sou fans del so, no us podeu perdre la seva sala amb Dolby Atmos. A més, també tenen butaques prèmium i són d’allò més còmodes. Fins i tot tenen pàrquing al mateix edifici! 

Phenomena – Sant Antoni Maria Claret, 168

Nascut d’un projecte de cine “itinerant” que reposava pel·lis mítiques i feia programes dobles d’infart (com ara Alien i Tauró!), el Phenomena fa anys que ha trobat el seu racó per sempre a la ciutat. Encara que les butaques són força incòmodes (compte, si sou alts, amb els programes dobles, que podeu acabar amb els genolls adormits), la programació del Phenomena és difícil de superar: les ultimíssimes estrenes en versió original (és clar) amb pel·lis inoblidables que van entrant i sortint de la cartellera i, de tant en tant, alguna raresa (com quan van projectar una còpia en 70 mm de The Hateful Eight, del Tarantino), per això val la pena estar molt atent.

Cines Girona – Girona, 175

Fundats originalment el 1936 com a Cine New York, els Cinemes Girona han passat un munt de remodelacions al llarg de la seva història. Actualment hi fan pel·lis en versió original i doblades (tenen diverses sales disponibles), i, a més, al llarg de l’any acullen diverses mostres i festivals de cine com

Entrada
You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×