Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

26 May, Sunday
0° Călărași
Animal Crossing

Un refugi propi

Visualitzacions 1.02Kırşehir

NATÀLIA CEREZO

La idea de vacances perfectes podria assemblar-se molt a això: despertar-se cada matí i simplement deixar-se portar pel dia. Potser anar a prendre el sol una estona, a buscar petxines, bussejar o pescar a la platja. Passar la tarda xerrant amb els veïns o visitant un museu. Passejar al vespre i contemplar estels fugaços i les llumenetes que il·luminen els boscos…

Animal Crossing: New Horizons ens ofereix precisament això: no només unes vacances, sinó una vida nova en què podrem fer de tot (a més, sense por d’insolacions ni de picades de mosquit). I dient “de tot” no exagerem, ja que en aquesta nova entrega de la franquícia Animal Crossing ens trobem en una illa on podem pescar, tallar llenya, caçar tota mena d’insectes, parlar amb els veïns, col·laborar amb el museu local amb donacions de la fauna de l’illa, bussejar, visitar illes veïnes, comprar tota mena d’objectes a les botigues, construir mobles i altres objectes i, és clar, decorar-ho tot al nostre gust (des de fer camins i places a fer hibridació de flors per aconseguir colors nous, per exemple).

Animal Crossing, doncs, és un joc enorme en tots els sentits. A més de totes les opcions que acabem mencionar, hi ha centenars de continguts que ens permeten divertir-nos a l’illa. Posem un exemple de la quantitat i la varietat d’opcions que tenim a l’abast: els peixos. Hi ha vuitanta peixos diferents que podem pescar, però aconseguir-los tots no serà fàcil. Uns apareixen només al riu, d’altres, al mar, al moll o als estanys. N’hi ha que només apareixen quan plou, o en una sola època de l’any, o a la nit, al matí o a la tarda.

I parlant de les hores del dia: el calendari i el rellotge del joc estan connectats al de la consola de manera que les hores del joc i les reals coincideixen (si no us convenç, podeu canviar l’hora de la consola perquè al joc sigui el moment del dia que preferiu). Això fa que el joc premiï que us connecteu cada dia i a unes certes hores: les botigues tenen els seus propis horaris i els productes canvien cada dia. A més, cada dia apareixen personatges diferents (com ara un fantasma que volta per l’illa i a qui podeu ajudar per aconseguir mobles, una camell que ven catifes, i fins i tot una guineu que intentarà colar-vos obres d’art falses per al museu) que, combinats amb unes actualitzacions més o menys mensuals (per exemple, a l’abril es va celebrar pasqua buscant ous i al juliol es va habilitar l’opció del busseig) fan que el joc tingui nous incentius constantment.

Però la veritable màgia d’Animal Crossing: New Horizons resideix en els detalls. El joc no només és adorable (és evident que els seus gràfics ho són), sinó que és bell. Bell perquè Nintendo ha pensat en tot per transportar-nos a aquest paradís: el mar canvia de color segons l’hora del dia i el clima (no us perdeu el blau verd de la sortida de sol ni el gris furiós de les nits de tempesta), les fulles es mouen amb la brisa, els passos canvien de soroll segons el lloc on siguem i segons les sabates que portem (les sandàlies japoneses, per exemple, fan un eco de fusta)… En definitiva, que jugar a Animal Crossing és com viure les vacances perfectes sense sortir de casa.

 

 

Foto: animal-crossing.com

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×