Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Regals per a la criança respectuosa i la lactància

Visualitzacions 2.61Kırşehir

MARTA NAVARRO

Totes busquem la millor manera d’adaptar-nos a aquesta nova etapa de vida en què canvis físics i emocionals es barregen els primers mesos i anys dels nadons. En aquests moments tan màgics i de fragilitat són necessàries cures tant per als infants com per a les mares lactants. 

A Barcelona es poden trobar botigues especialitzades en la criança i la cura on us aconsellaran quin article és més recomanable per a cada etapa, amb una mirada respectuosa i d’empoderament. 

Famílies, tiets, tietes, àvies, avis, si teniu pensat fer regals dels millors productes de proximitat a nadons i mares lactants, us deixem unes ressenyes:

La Mamavaca

La Mamavaca és més que una botiga, des del 2006 acullen famílies embarassades que busquen productes de proximitat, escollits amb molt d’afecte. Acompanyen amb paciència, bon humor, humilitat i l’esperança de poder contribuir a fer-vos més feliços. Ofereixen productes funcionals, de proximitat, que senten que seran meravellosos per a la vostra vida familiar. El seu objectiu és que l’experiència de visitar La Mamavaca sigui satisfactòria tant físicament com virtualment. També fan xerrades i tallers per a les famílies. 

On? Rambla del Prat, 25 |www.lamamavaca.com

Gotiteta

Gotiteta és una petita firma de roba independent de roba de lactància creada per una mare per a altres mares. La seva filosofia es basa en l’empoderament de la dona en el moment de la lactància. Les seves col·leccions són de km 0, estan confeccionades a Sabadell, amb un procés meticulós i de pràctiques sostenibles en tots els seus aspectes de producció. També tenen un espai, el showroom Gotiteta, on famílies són benvingudes per alletar els seus infants i compartir experiències amb altres membres de la comunitat, fomentant així un entorn de criança positiva i enriquidora. 

On? C/ Sant Gabriel, 8 | www.gotiteta.com

Anguè Anguè by Anna Aromir

Anguè Anguè és la roba que explica contes. Fa quinze anys, Anna Aromir, dissenyadora de la firma, va ser mare per segon cop i es va inventar un conte il·lustrat per al seu fill. Després va començar a personalitzar les peces de roba del seu bebè amb les seves boniques il·lustracions i va decidir crear la seva marca per anar vestint nens i nenes. 

Des de llavors, cada temporada l’Anna escriu i il·lustra un conte, que després passa a ser estampat a cada peça de la col·lecció. Les peces són de cotó orgànic i la producció es porta a terme a petits tallers de la província de Barcelona. Podeu trobar peces de nadons d’un mes i fins als 12-14 anys. 

On? Plaça Artós, 11 | www.angueangue.com

Kiss and Cakes

Kiss and Cakes és una botiga amb molt encant de productes seleccionats amb molta cura. Firmes nacionals de qualitat per a nens de 0 a 9 anys, accessoris, i un apartat per a dona de roba original, que comparteixen els valors de la sostenibilitat amb l’entorn i les persones. 

Si sou fans dels ratolins, no us podeu perdre tota la col·lecció de Maileg. I també fent referència a la caiguda de la primera dent de llet, un moment únic i especial, que es pot celebrar amb les portes del ratolí que trobareu al costat d’una prestatgeria plena de boniques motxilles i bosses estampades, una autèntica preciositat i un regal tan emocionant com fer-se gran. 

On? Rambla del Prat, 16 | www.kissandcakes.com

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×