Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Els rellotges cósmics: l’astre rei

Visualitzacions 1.1Kırşehir

Sa l’article anterior de La Positiva parlàvem de la gran dama del cel, que és ni més ni menys que la nostra lluna, ara analitzarem l’astre rei, que no és cap altre que el sol. I si la lluna marca el període del mes i ens dona pautes emocionals sobre com procedir, el sol, que marca el període de l’any, té a veure amb la nostra voluntat. Sí, és important dir que el sol ens posiciona en la direcció d’allò que volem. 

Àries, Taure, Bessons, Cranc, Lleó, Verge, Balança, Escorpió, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos són els grans graons d’aquesta escala zodiacal per la qual totes i tots transitem, d’igual manera que ho fan l’anomenat astre rei i la resta dels planetes.

L’astrologia ha popularitzat aquesta estada del sol en aquests dotze domicilis zodiacals i, per tant, sabem, gairebé per inèrcia, que cada apartat zodiacal correspon al còmput dels signes. 

Sigui com sigui, per sort, gairebé tothom sap quin signe té, i això simplement vol dir que quan va néixer el sol transitava pel període de l’any que està acotat amb el nom del signe corresponent.

I què representa tenir el sol en un signe o en un altre? Doncs, donant per sabudes les característiques de cada signe, el sol ens portarà a voler o a aspirar tot allò que representi l’esperit de cada període. I, és clar, no serà el mateix néixer a l’hivern que a l’estiu, a la primavera que a la tardor i, en aquest sentit, l’astrologia també tindrà molt de simbologia estacional, tal com deia l’astròloga Lisa Morpurgo.

Però, posats a voler i a desitjar, estarà bé que esmentem allò que vol cada signe, o el que és el mateix, cap a on ens sentim dirigits tots plegats pel fet d’haver nascut durant un període zodiacal. 

Àries, que és el primer dels signes en el còmput astral, representa la voluntat d’obrir portes i trepitjar camins nous, i ho defensarà amb tot l’idealisme, ja que sap lluitar per les millors causes. Taure tindrà la voluntat de construir i de saber viure, i voldrà posseir-ho tot. Per aconseguir-ho, però, no necessitarà gaire, perquè serà feliç gaudint dels cinc sentits i d’una mica de sensatesa. Bessons voldrà explorar la realitat i respirar-la de manera dual, aspirant i expirant, sabent i relativitzant, anant i venint, i entenent la vida amb una curiositat insaciable. Cranc tindrà la voluntat de tenir cura dels altres, sobretot dels seus, i es protegirà amb una cuirassa. Buscarà el seu refugi i allà edificarà el seu millor altar, el de la família. Lleó, com un autèntic rei, ho voldrà tot, però també serà generós en tot, voldrà crear i repartir vida i alegria. Verge voldrà ser més precís i minuciós, i buscarà fàcilment la perfecció i el servei, al mateix temps que ho observarà tot amb complaença i amb esperit crític. Balança voldrà companyia i sabrà establir tots els ponts que el portin cap als altres, cap a la pau i cap a un món on regnin l’amor i la justícia. Escorpió estarà ple de desitjos i sempre posarà tota la carn a la graella, estimarà sense límits i defensarà les seves actituds, encara que siguin conflictives. Sagitari voldrà un horitzó lluminós per poder disparar les seves sagetes i no entendrà la vida sense optimisme. El món serà casa seva i el voldrà explorar amb entusiasme. Capricorn voldrà ser útil i estructurarà el món de tal manera que es faci essencial el que és evident i tot estigui ben muntat i organitzat, encara que això el faci ser exigent i realista. Aquari voldrà saciar la set del món i, per aconseguir-ho, organitzarà les xarxes més emblemàtiques, les més fraternals, encara que sigui anant contra direcció o creant noves vies. Peixos voldrà comprendre els altres i, fins i tot sense pretendre-ho, ho aconseguirà, perquè la seva empatia ho ocuparà tot i significarà un gran suport per a tothom, encara que es mantingui ancorat en el seu món, el de la totalitat.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×