Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Els rellotges cósmics: la gran dama del cel

Visualitzacions 1.07Kırşehir

Scontinuem parlant de rellotges còsmics, al mateix temps que no deixem de mirar el cel, potser ens haurem de fixar en aquesta dama de la nit que ocupa tots els nostres somnis, i que fins i tot ens desperta a altes hores de la matinada o, per ser més precisos, que no ens deixa dormir els dies de lluna plena.

Sempre que vulguem saber l’hora d’un esdeveniment o preveure com serà un acte o qualsevol moviment que sigui digne d’estudi, haurem de preguntar-li al cel quina és l’hora de la lluna.

I si els rellotges còsmics són imponents, ja que els grans planetes són de grans dimensions astronòmiques —mai més ben dit—, serà la lluna, la domèstica i petita lluna, la que estarà a l’altura i ens facilitarà la informació pertinent, donant-nos al detall, i com si es tractés d’una minutera, l’hora còsmica en la qual ens trobem.

En un naixement, per exemple, la lluna, gairebé tant com l’ascendent, resultarà decisiva i, curiosament, també en l’hora de la mort la lluna pot acabar tenint l’última paraula. En els actes polítics, el pas de la lluna també pot arribar a ser determinant, ja que en la carta astral de qualsevol esdeveniment històric o social, la lluna representa el poble, i això és molt més important del que pot semblar.

El sol, aquest astre rei del nostre sistema planetari, el que tenim més a la vora, representarà l’autoritat, el rei o el cap d’estat, el governant o qui mana. Podrem estudiar què significa tot això.

Però, si volem filar prim i treure l’entrellat als moments importants de la nostra vida haurem de tornar a buscar la gran dama del cel.

I posats a escoltar aquesta gran minutera del cel i de la nit, no hauríem d’oblidar-nos del signe en el qual transita la lluna cada dos dies i mig. 

La lluna d’Àries ens donarà marxa, i reaccionarem obrint portes i camins no trepitjats. Serà un bon moment per prendre decisions.

La lluna de Taure ens farà adonar de tot el que tenim i del plaer que ens donen les nostres possessions, siguin materials o d’una altra mena. Gaudirem del moment!

La lluna a Bessons ens portarà a comunicar-nos, a escriure, a dir la nostra i ens tornarà molt més bellugadissos i xerraires del que imaginàvem. Aquest moment pot ser molt divertit!

La lluna a Cranc ens connectarà amb l’esperit de la llar i buscarem tots els motius per quedar-nos a casa i fer més confortable el nostre niu particular o a estrènyer els llaços familiars.

La lluna a Lleó ens portarà una mica més lluny i tindrem ganes de passar-ho bé, anar al teatre o a ballar. O organitzarem una festa, perquè amb aquesta lluna serà més fàcil repartir alegria i estimació.

La lluna a Verge ens voldrà ordenats i precisos, clarificadors i crítics. Cal saber separar el blat de la palla i cal ser servicials i treballadors. Amb aquesta lluna serà més fàcil aconseguir-ho.

La lluna a Balança ens farà sociables i dirigirem la nostra mirada cap als altres, amb tota mena de pretensions, des de les més amistoses a les que més ens aportin amor i complicitat. 

La lluna a Escorpió ens voldrà intensos, màgics i fins i tot sexuals, sobretot si no ens posem de mala lluna o no sabem dissimular. Aquesta lluna no ens deixarà indiferents.

La lluna a Sagitari ens portarà a travessar selves i a buscar els ponts més llunyans, aquells que ens facin sentir lliures i independents, positius i optimistes. 

La lluna a Capricorn ens posarà seriosos i voldrem mostrar-nos professionals i eficients, per tal de mostrar-nos responsables. Aquesta lluna ens farà buscar totes les essències.

La lluna a Aquari ens ajudarà a somniar i a viatjar al futur i a anar allà on el món pot quedar invertit i tot pot ser diferent. Caldrà estar preparats per viure totes les sorpreses. 

La lluna a Peixos ens sensibilitzarà en tots els aspectes i ens serà fàcil comprendre-ho tot. Sentir-nos ficats en el mar de la totalitat podrà ser un bon regal i ens arribarà la intuïció. 

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×