Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

El retorn de la ploma

Visualitzacions 1.47Kırşehir

INÉS RABASSA

Fa molts segles que l’ésser humà transmet els seus pensaments i coneixements de manera escrita, al principi de manera rudimentària, i de mica en mica de forma més sofisticada. 

Des de les tauletes d’argila, passant pels pinzells asiàtics fins a arribar a les canyes retallades dels egipcis, tot han estat eines força reeixides per transmetre coneixements i permetre que les noves generacions no partissin de zero o depenguessin només de la memòria. 

Les tintes, al principi a base de carbó, han estat fonamentals per poder plasmar sobre papir, pergamí o paper les més diverses idees, i el desenvolupament lògic va portar a millorar les eines. Tant les plomes de diverses aus com, a partir del món grecoromà, els plomins de metall, van servir per escriure. 

Les plomes estilogràfiques van aparèixer a finals del segle XIX i han escrit una història d’èxit. De mica en mica se’n van  desenvolupar millores i actualment es pot dir que les plomes estilogràfiques tenen unes característiques que les fan ideals per a tots els usos, des d’escriure fins a dibuixar. 

Les millores introduïdes les fan molt còmodes i permeten escriure de manera ràpida, precisa i sense esforç. I el que és més important, sense haver de fer força i de forma totalment personalitzada. El retorn de la ploma estilogràfica en el món digital potser és un esforç per tornar a les arrels i de poder personalitzar idees, pensaments i experiències. 

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×