Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

reis orient 2020 barcelona

Un any sense cavalcada: com podrem gaudir de la màgia dels Reis d’Orient?

Visualitzacions 526

HADA MACIÀ

A causa de les restriccions impulsades per mantenir el virus a ratlla, aquest any no podrem gaudir de la tradicional cavalcada de Reis. Però que ningú pateixi, perquè Ses Majestats visitaran igualment la ciutat. Si bé no els podrem anar a rebre en directe, sí serà possible presenciar la seva arribada per televisió, a través de TV3 i betevé. A més a més, alguns afortunats els podran fer arribar les seves cartes alhora que gaudeixen d’una experiència màgica. Us ho expliquem.

Una experiència inmersiva al Fòrum de Barcelona

Aquells que hagin aconseguit entrades, podran visitar “El Parc de la Màgia d’Orient“, un espai que estarà ubicat al Parc del Fòrum del 28 de desembre al 5 de gener. L’experiència tindrà una duració de 30 minuts i consistirà en un recorregut immersiu que permetrà conèixer alguns dels secrets de Ses Majestats, com ara carrosses, vestuari i criatures fantàstiques. Es podrà gaudir d’un total de vuit espais repartits en els 10.000 metres quadrats del Fòrum. Aquests són la recepció logística on es classifiquen i s’envien els regals; una mina de carbó amb vagonetes, raïls i xemeneia; l’estel d’Orient, que s’encarragarà d’il·luminar tot el recinte; tres zones inspirades en els reis Melcior, Gaspar i Baltasar; un espai centrat en l’acte d’anar a dormir i la zona de bústia i correus, on els nens i nenes podran entregar les seves cartes. 

De forma virtual, també es podrà contactar amb els patges Gregori, Estel i Omar, que recolliran les preguntes d’aquells que tinguin accés a les instal·lacions del Fòrum. L’objectiu és fer-les arribar als Reis d’Orient, que les respondran el dia 5 al vespre a través dels canals televisius esmentats. Si bé les 45.000 entrades disponibles es van exhaurir el primer matí que van sortir, hi ha l’opció de cancel·lar l’assistència, així que encara és possible que quedi alguna lliure. Pels interessats, es pot comprovar la disponibilitat d’entrades aquí

Recordeu que els que no visitin aquest recinte màgic, podran fer arribar els seus sobres als reis a través de les bústies repartides per la ciutat. ¡No patiu!

reis orient 2020
Iniciativa “Patges en Acció”

A més a més, aquest any també serà possible rebre missatges personalitzats dels patges dels Reis d’Orient, uns vídeos que protagonitzaran actors i actrius en atur. Només fa falta accedir a la pàgina web de ‘Patges en Acció i fer un donatiu de 15 fins a 250 euros. A canvi, les famílies que ho sol·licitin rebran abans del 5 de gener un missatge en vídeo dirigit als infants de la casa, que podrà ser en català, castellà o llengua de signes.

Aquesta iniciativa, impulsada per l’associació Actúa Ayuda Alimenta i l’empresa barcelonina Jugar i Jugar, pretén reforçar elements de màgia i il·lusió de la Nit de Reis per als infants, però també oferir suport al col·lectiu de famílies d’actrius i actors que pateixen l’adversitat dels efectes col·laterals de la Covid-19. Els donatius es destinaran a aquest sector, alhora que serveixen per a finançar els programes d’acció social de primera necessitat que impulsa l’associació destinats al col·lectiu artístic i cultural.

Imatges: Ajuntament de Barcelona

Entrada
You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×