Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

6 activitats culturals a Barcelona (febrer-abril)

Visualitzacions 607

OLAYA MARÍN

6 activitats culturals per fer a Barcelona que no us voldreu perdre

Vicenç Vilaplana, els llocs de la pintura, a la Fundació Vila Casas 

Del 22 de gener fins al 5 de maig

La Fundació Vila Casas reivindica l’obra de l’artista Vicenç Viaplana amb l’exposició més completa que s’ha fet fins ara. La mostra cartografia la trajectòria de més de quaranta anys de l’artista. Les seves obres es caracteritzen per ser unes de les més personals, subversives i metamòrfiques de l’època. 

L’or blau, al Palau Robert

Fins al 18 d’abril

Aquesta mostra pretén donar a conèixer i fer reflexionar sobre la relació que tenim amb l’aigua davant l’emergència climàtica actual. Coneixeu l’enginyeria que cal per assegurar la disponibilitat d’aigua a les ciutats i quines eines teniu a l’abast per afrontar-ne el desproveïment. 

l'or blau
Foto: Palau Robert
Picasso. Els quaderns, al Museu Picasso de Barcelona. Fins al 18 d’abril

Fins al 4 d’abril

Aquesta exposició dona a conèixer per primera vegada els disset quaderns de dibuix on l’artista va plasmar la part més privada de la seva creació. Endinseu-vos en la ment de Picasso. 

Canto jo i la muntanya balla, a la Biblioteca de Catalunya

Del 17 de febrer al 4 d’abril

Canto jo i la muntanya arriba al teatre. El llibre d’Irene Solà ha sigut adaptat per Claudia Cedó i dirigit per Guillem Albà i Joan Arqué. A més, comptarà amb música de Judit Neddermann. 

canto jo i la muntanya balla teatre
Foto: La Perla 29
Els dies mentits, a Aquitània Teatre

Fins al 5 de març

Monòleg de Marta Aran basat en la seva pròpia experiència i la d’altres dones reals i anònimes. Un espai on es parlarà de l’anorgàsmia i el sexe sense cap mena de tabús.

El monstre de colors, al Teatre Goya

Fins al de 14 març

Els més petits de casa no es voldran perdre aquesta obra de teatre tan especial, basada en un dels seus llibres preferits: El monstre de colors, escrit per Anna Llenas. La poesia i la música ajudaran els nens i nenes a connectar amb les emocions.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×