Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Sis podcasts que us faran molta companyia

Visualitzacions 600

OLAYA MARÍN 

Els podcasts s’han convertit en el millor company: els podeu escoltar mentre aneu a treballar, cuineu o feu altres feines. En aquest número us portem sis podcasts culturals per aprendre i passar una bona estona. 

Tardeo

“Tardeo” és un programa d’actualitat de Radio Primavera Sound presentat per Andrea Gumes. Hi ha un programa nou cada dia de dilluns a dijous. Compta diàriament amb col·laboradors o convidats que parlen sobre una gran varietat de temes: des de música fins a feminismes, literatura, sexualitat o temes d’actualitat. 

Tot és Comèdia

“Tot és Comèdia” s’emet cada dissabte i diumenge a Cadena Ser Catalunya. Rosa Badia dirigeix el programa, que tracta sobre temes de cultura, entreteniment i actualitat. No us perdeu les seves entrevistes!

El Ojo Crítico

Si us interessa la cultura, “El Ojo Crítico” és el vostre programa. S’emet de dilluns a divendres a RNE i està dirigit per Laura Barrachina. Tracten temes actuals relacionats amb el món cultural espanyol, com ara còmics, literatura, cinema o dansa. També hi ha un espai per a la ciència!

Berícid Sulfúric

“Berícid Sulfúric” és un podcast de ficció sonora. Professionals del món de la comunicació, el teatre, la ràdio i el doblatge produeixen aquests episodis autoconclusius. És a dir, cada capítol té els seus propis personatges i una història amb final (feliç o no). 

Gent de merda

Un programa fet per joves i per a joves. Clàudia Rius, Paula Carreras, Rita Roig i Ofèlia Carbonell dirigeixen un podcast en què els problemes de la generació millennial són molt presents. En cada programa hi ha un convidat especial que us farà reflexionar i passar una bona estona. 

Ciutat Maragda 

Us agraden els llibres? Doncs no us perdeu aquest programa dirigit per David Guzmán a Catalunya Ràdio. Coneixereu curiositats sobre la història de la literatura i us endinsareu en l’obra de diferents figures literàries. 

Entrada
You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×