Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Arriba la Smart City Week 2020

Visualitzacions 272

REDACCIÓ

Smart City Week 2020 és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona organitzada per la fundació municipal BIT Habitat per reflexionar i experimentar sobre la relació entre les persones, la tecnologia i les ciutats.

La SCW és un espai de reflexió i diàleg sobre el model de ciutat que volem, on la tecnologia és un instrument al servei de les persones, per tal d’avançar cap a un entorn urbà més inclusiu, resilient i sostenible.

A través d’una sèrie d’activitats del 9 al 15 de novembre es pretén reflexionar sobre com les tecnologies modifiquen el nostre espai urbà, la manera com ho interpretem i ens hi relacionem.

Inclusió digital

Segons expliquen, la inclusió digital és imprescindible per construir una ciutat més justa, resilient i inclusiva sense excloure cap persona, seguint les directrius de l’Agenda 2030.

“La pandèmia ha posat de manifest com les ciutats s’han vist obligades a fer un salt tecnològic sense precedents, avançant cap a un nou model de ciutat on la tecnologia i la innovació esdevenen aliats clau: reforcen el sentit de col·lectivitat, permeten comunicacions ràpides i eficaces i dibuixen noves xarxes de connexions i relacions de proximitat, urbanes i metropolitanes”.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×