Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Preparem un sopar a la fresca

Visualitzacions 1.61Kırşehir

CLAUDIA RIBA, redactora

Tanqueu els ulls i imagineu-vos aquesta escena: el cant frenètic de les cigales, una xafogor que només la nit aconsegueix calmar una mica, llums tènues, la fragància que desprenen les espelmes de citronella… Idíl·lic, oi? Us donem algunes idees per preparar un sopar a la fresca perquè desconnecteu amb amics o en família.

Photorepro: 1, Retoucher: Johan Flodin Photorepro: 2, Retoucher: Johan Flodin
Il·luminació

Tant si teniu jardí, com una terrassa o un balcó, hi ha moltes opcions per crear un ambient relaxant. Podeu optar per fanalets, guirnaldes de bombetes, o fins i tot d’espelmes.

Taula

L’estiu és una explosió de colors, així que podeu jugar amb les textures dels menjars que prepareu i combinar-les amb els colors de la vaixella.

Podeu optar per estovalles, utilizar diferents capes de roba com ara tovalles individuals, camins de taula… o si teniu una bonica taula de fusta o de marbre, deixar que llueixi al natural.

Decoracions per sorprendre els convidats

Un bol de gel és una idea original per servir les postres o, com en el cas de la imatge, una beguda fresqueta.

Per fer-lo, necessitareu dos bols concèntrics de dues mides diferents i aigua destil·lada. Ompliu el bol gran d’aigua destil·lada fins a cobrir-ne un terç.

A continuació, col·loqueu el més petit sobre l’aigua i fixeulo per sobre amb dues tires de cel·lo o un adhesiu similar, formant una creu i comprovant que les vores d’ambdós bols estan al mateix nivell.

Després, continueu omplint d’aigua l’espai que queda entre els dos bols fins a dos terços d’alçada.

Ara, podeu afegir a l’aigua fruites, flors o les decoracions que vulgueu. Fiqueu-ho al congelador i espereu que es congeli.

Un cop congelat, afegiu-hi una altra capa d’elements decoratius i ompliu-ho d’aigua fins a la vora. Per desemmotllar-lo, ompliu d’aigua tèbia el bol petit, traieu l’adhesiu i moveu-lo amb cura fins que se separi del gel.

Submergiu el bol gran amb aigua tèbia per separar-lo del gel.

Un cop desemmotllat, fiqueu-lo al congelador perquè es conservi.

Música

Podeu amenitzar la vetllada amb un fil musical de les vostres cançons preferides o, si voleu evadir-vos de la ciutat, simuleu un ambient silvestre amb fils de sons de la natura que podeu trobar fàcilment a internet.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×