Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

El SUP ioga

Visualitzacions 1.36Kırşehir

DAINA ORTIZ

Directora del Centre SUPYOGA Catalunya

El SUP ioga és una activitat que  combina el ioga amb el SUP, de l’anglès stand-up paddle. Aquesta modalitat de ioga es practica sobre una taula de  SUP, a l’aigua, i els diferents exercicis es fan amb l’objectiu de mantenir l’equilibri en un entorn inestable. 

La pràctica del SUP ioga té molts beneficis per al benestar físic i mental. En primer lloc, ajuda a millorar l’equilibri i la postura, ja que els moviments s’han de fer amb precisió per no caure a l’aigua. També és una activitat que pot ajudar a  millorar la flexibilitat i la força muscular, especialment en les  zones del cos que treballen més durant la pràctica, com la  zona del CORE (grup de músculs situats a la zona abdominal). 

A més a més, el SUP ioga és  una activitat que pot ajudar a reduir l’estrès i l’ansietat, ja que la pràctica es fa en un entorn tranquil i relaxant com és l’aigua. També pot ajudar a millorar la concentració i la  consciència corporal, ja que els exercicis es porten a terme en un entorn desafiant que requereix plena atenció. 

Per practicar SUP ioga no és necessari tenir cap requisit previ per poder gaudir d’un experiència satisfactòria en la teva primera classe. Si et deixes portar per persones experimentades, la teva experiència serà fantàstica! Únicament et recomanem que tinguis habilitats bàsiques per  moure’t per l’aigua, i, si no et sents totalment segur, demana armilla salvavides. 

El SUP ioga és una pràctica que està a l’abast de tothom, independentment de l’edat, l’experiència o la condició física. Només necessites ganes de provar una cosa totalment nova i estar obert a descobrir noves sensacions. Aquesta pràctica és una activitat qu  et permet connectar amb tu mateix i amb la natura, alhora que millora la teva salut física i mental. No et deixis intimidar per la idea de mantenir l’equilibri en una taula de SUP, ja que la pràctica es fa a l’aigua i en un entorn relaxant. El SUP ioga és una disciplina que està creixent en popularitat per la seva capacitat de proporcionar una experiència única i enriquidora, i que està al teu abast perquè la gaudeixis. 

Pel que fa a les hores més adequades per practicar SUP ioga, depèn de les condicions  meteorològiques i del clima de la zona. En general, és millor practicar a primera hora del matí o al vespre, quan les temperatures són més suaus i el sol no és tan fort. També, és important estar al dia amb les condicions meteorològiques, ja que el vent i les onades poden afectar-ne la pràctica. 

A més, a Barcelona tenim la sort de gaudir de clima càlid durant tot l’any i d’unes platges espectaculars que ens conviden a practicar aquesta modalitat del ioga en un entorn relaxant i natural. Així doncs, no hi ha excusa per no provar aquesta experiència única i descobrir tots els beneficis que pot aportar a la nostra vida.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×