Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

La tardor arriba a Barcelona

Visualitzacions 1.06Kırşehir

NATÀLIA CEREZO

La tardor és la millor estació de l’any: diem adeu a la calor, diem hola a les nits fresques, a les estrenes de sèries i pel·lis (i del curs escolar), a les passejades per la ciutat, a les tardes de manteta i llibre. A més, hi ha un munt d’activitats que tornen, des del festival de Sitges a les apassionants caceres de bolets. Us n’hem recollit unes quantes en aquest article!

Gaudir dels canvis de color al jardí botànic

Una de les coses que més distingeixen la tardor, a més del fet de poder dormir a la nit, és el canvi que experimenten les fulles dels arbres caducs, que passen de tenir un verd encès a l’estiu als càlids grocs, vermells i taronges de la tardor.

A Barcelona hi ha molts llocs on podem gaudir d’aquesta visió pròpia de les muntanyes, i a La Positiva us recomanem especialment una visita al Jardí Botànic Històric de la ciutat. Situat darrere del Museu Nacional d’Art de Catalunya, a Montjuïc, el jardí està situat en un clot de dues antigues pedreres. Com que sempre hi fa ombra, hi ha espècies d’arbres pròpies de climes més freds i la temperatura pot ser fins a quatre graus més baixa que a la resta de la ciutat. Un paradís!

Comprar castanyes a la paradeta d’Universitat

Si sou més de passejar per la ciutat, una altra de les activitats de tardor més recomanables és comprar castanyes i moniatos en alguna de la vintena de parades que hi ha a la ciutat. Una de les més properes al centre és la que hi ha a Universitat amb Aribau. Hi ha pocs plans més tardorals que escalfar-se les mans amb una paperina de moniatos o castanyes mentre mireu aparadors o simplement us deixeu portar pels carrers de la ciutat.

Buscar bolets a Collserola

Per buscar aquests tresors amb barret no cal anar gaire lluny, al parc natural de Collserola trobareu un munt de varietats, a més, podreu gaudir d’una passejada pel bosc. Ceps, pinetells, rovellons, camagrocs… una gran varietat de bolets us esperen molt a prop de la ciutat, només heu d’anar en compte d’identificar-los bé, que una intoxicació per bolets és com a mínim incòmoda i fins i tot pot arribar a ser mortal, i, és clar, anar amb compte de deixar el bosc tal com l’heu trobat. 

Fer mil i una activitats

Després de la pausa de l’estiu, a la tardor tot torna a reactivar-se i a Barcelona trobem un munt d’activitats diferents. Per exemple, per als aficionats a la música hi ha el festival Cruïlla Tardor, que aquest any porta artistes com Kodaline, Viva Suecia, Pau Vallvé, Rayden… Evidentment, amb la tardor arriba Halloween, i pels volts de Halloween, a mitjans d’octubre (aquest any del 6 al 16), té lloc el Festival de Cine Fantàstic i de Terror de Sitges. I a finals d’octubre també podem gaudir d’una de les cites més ineludibles (tant, que l’any passat es van quedar sense entrades) de la ciutat, el Saló del Manga de Barcelona.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×