Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Els millors teatres alternatius de Barcelona

Visualitzacions 1.51Kırşehir

NATÀLIA CEREZO

La força del teatre, aquella connexió gairebé íntima entre l’espectador, que mira i escolta a les fosques, i els actors, que fan art amb les paraules i el cos, és una de les moltes, moltes propostes d’oci que destaquen a la ciutat. A Barcelona podem trobar espectacles per a tots els gustos: musicals alegres, drames colpidors, clàssics que fan posar el públic dempeus.

A La Positiva, en aquest número hem volgut buscar els teatres més alternatius de la ciutat perquè no us perdeu res!

L’Antic Teatre

Verdaguer i Callís, 12

Entre el Palau de la Música i el mercat de Santa Caterina, en un edifici construït el 1650, trobem aquest espai emblemàtic i centre cultural independent que es defineix com un centre que fa recerca i experimentació en les arts. Guanyador d’un munt de premis, l’Antic Teatre no només destaca per tenir una programació amb, entre d’altres, noves dramatúrgies i performances, sinó també per tenir un jardí enorme, un dels últims exemples de jardins romàntics de Barcelona, un espai inigualable on podreu gaudir d’una canya fresqueta (o treballar amb una canya fresqueta) en un ambient únic. A més, us en podeu fer socis per només 3 € l’any!

Cincómonos Espai d’Art

Roger de Llúria, 128

Cincómonos es una sala de teatre diferent que es va inaugurar el 1998 gràcies a l’associació de diversos professionals del sector com ara directors, actors, músics, poetes, pintors… A Cincómonos trobareu artistes consolidats i novells, a més d’una cartellera eclèctica amb il·lusionisme, teatre experimental, comèdia, clàssics o monòlegs, entre molts d’altres. I, a més, si el que voleu és dedicar-vos al meravellós món del teatre, també hi trobareu una escola d’arts escèniques!

Cafè-Teatre Llantiol

Riereta, 7

Al cor del Raval, a dues passes del gat de Botero, s’amaga un cafè-teatre d’estètica modernista i d’allò més independent, però no per això menys emblemàtic: al Llantiol van debutar el 1980 El Tricicle, i l’han visitat artistes de l’altura d’Eugenio, el Mag Lari o el Màgic Andreu. Quan es va inaugurar, el teatre acollia sobretot espectacles de màgia, encara que actualment es distingeix per exhibir espectacles de petit format i monòlegs. De fet, és molt recomanable l’espectacle Llantiol Vermut Club, que proposa fer el vermut mentre es gaudeix de comèdia en viu.

L’Autèntica

Martí, 18

L’Autèntica neix de l’antic Porta4, un projecte amb més de 14 anys d’experiència a la ciutat, i es defineix com una productora, escola de teatre i cinema, sala d’exhibició i laboratori. Situats al barri de Gràcia, la particularitat de la sala és que ofereixen teatre dirigit a la primera infància, de 0 a 6 anys. D’altra banda, també tenen una escola de teatre, aquesta sí, dirigida tant a adults com a infants, no només amb classes d’interpretació (tant teatral com per al cine i la TV) sinó també amb un laboratori que permet seguir i crear projectes relacionats amb les arts escèniques. 

La Badabadoc

Quevedo, 36

I acabem amb una sala molt especial, que ofereix un pont entre Catalunya i Llatinoamèrica, ja que sovint s’hi pot gaudir d’obres argentines. Situada en una antiga impremta reformada i també al barri de Gràcia, la Badabadoc ofereix tota mena d’espectacles artístics d’artistes independents tant locals com internacionals, a més, també, de crear i produir espectacles escènics i audiovisuals seguint sempre un model sostenible.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×