Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Tendències per a aquesta tardor

Visualitzacions 350

OLAYA MARÍN

Iniciem una tardor molt atípica, sense saber ben bé com aniran les coses ni si haurem de tornar a passar una temporada a casa. De qualsevol manera, una de les múltiples lliçons que ens ha donat aquest 2020 és que hem de tenir una llar còmoda, útil, pràctica i que ens identifiqui. Si durant els últims mesos heu volgut fer canvis a casa, en aquest número us oferim un repàs de les principals tendències d’aquesta tardor que us poden ser molt útils per redecorar la vostra llar!

Redecoreu l’estudi de casa per iniciar el curs amb bon peu!

A causa de la crisi derivada per la Covid-19, milers de persones han hagut d’implementar el teletreball en el seu dia a dia i, en la majoria de casos, s’han improvisat estudis a casa per poder treballar. Si aquesta situació continua, una opció és redecorar aquest espai o crear-ne un de nou.

Actualment, hi ha dos estils que predominen als estudis de casa: l’estil minimalista amb colors blancs i amb diferents mobles per mantenir l’espai de treball ben ordenat; d’altra banda, l’estil rústic caracteritzat per l’ús de colors marrons provinents de diferents tipus de fustes. En qualsevol dels dos casos, és important tenir llum natural i làmpades que aportin lluminositat a l’espai. 

El saló, un espai per compartir

L’estil nòrdic ha arribat per quedar-se. Si encara dubteu, la tardor és el moment perfecte per implementar-lo a casa, ja que li donarà un ambient càlid a les estances. Aquest estil s’incorpora a espais molt lluminosos per tal de destacar les parets blanques combinades amb un terra de fusta. Els mobles que hi predominen són funcionals i de colors càlids, aportant així molta naturalitat a la llar. Per exemple, al saló podem apostar per sofàs de colors clars, tauletes de fusta i catifes de vímet. A més, en aquest estil destaquen els objectes fets a mà o restaurats. 

El blau, el color estrella del 2020

Però sense dubte, el blau ha sigut considerat el color de la temporada. Es tracta d’un color fresc que aporta molta calma i que combina amb la majoria de mobles. Segons explica Pantone, aquest color és “atemporal i durador”. Es pot fer servir a la paret d’alguna de les habitacions o aplicar-lo als mobles, com ara utilitzar una funda nòrdica blava o comprar un sofà nou d’aquest color. 

Plantes naturals als espais amb més llum 

Una de les tendències d’aquests últims anys ha sigut la incorporació de grans plantes naturals als espais més lluminosos de casa. Podem trobar una gran varietat: des de cactus –que no necessitaran molta atenció– fins a plantes amb fulles molt grans, com les falgueres, les sansevièries o les kènties. 

I no només donaran als espais de la casa un aire més acollidor i natural, sinó que us aportaran múltiples beneficis, ja que purifiquen l’aire de l’interior de la llar i ajuden a respirar millor gràcies a la seva humitat. A més, milloren considerablement l’estat d’ànim!

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×