Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

09272020_PIROMUSICALS__JDT7154_Photo_Jordi_de_Temple.jpg

Torna La Mercè!

Visualitzacions 756

REDACCIÓ

Torna la Mercè, la Festa Major de Barcelona! Aquestes festes tan esperades tindran lloc del 23 al 26 de setembre. Enguany es commemorarà el 150è aniversari de la primera Festa Major organitzada per l’Ajuntament amb més de 500 activitats i més d’un miler d’artistes acreditats. 

La pregonera Custòdia Moreno, activista veïnal, serà l’encarregada de donar el tret de sortida de les festes. Les activitats se celebraran en 23 espais distribuïts en 7 districtes diferents de la ciutat. 

Un cartell ple de detalls

La il·lustradora Malika Favre és l’autora del cartell de la Mercè 2021. L’artista ha imaginat la Mercè com una reina poderosa que encarna en si mateixa tota la bellesa de Barcelona. Si us hi fixeu, trobareu detalls ben interessants a la corona, al pit o a les arracades! Vosaltres què hi veieu? 

Algunes activitats que no us podeu perdre!

– El 24 de setembre al passeig de Gràcia se celebrarà una diada especial dedicada a la cultura popular. Hi haurà una cavalcada commemorativa en què participaran colles de gegants, castellers i falcons. Al matí s’hi podrà accedir lliurement, però a la tarda caldrà reserva prèvia. 

– El Mercè Arts de Carrer (MAC) aproparà la cultura amb una selecció d’espectacles de totes les disciplines de les arts escèniques de carrer en diferents espais de la ciutat. 

– La 43a Cursa de la Mercè se celebrarà diumenge 19 a les 8:30 h. Es portarà a terme presencialment i virtualment. També hi haurà una cursa adaptada per a persones amb diversitat funcional. 

– El piromusical serà descentralitzat. Es farà des de quatre punts de la ciutat i es podrà gaudir des dels balcons i les terrasses. TV3 el retransmetrà amb banda sonora.  

Recordeu! L’accés a les activitats serà amb reserva prèvia i aforament limitat. Per a més informació, visiteu el web barcelona.cat/lamerce/

___________

Autor de la imatge de capçalera: Jordi de Temple

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×