Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Tres guies de viatge per a infants

Visualitzacions 1.62Kırşehir

REDACCIÓ LA POSITIVA

Si aquest estiu voleu visitar les principals capitals de Catalunya o a l’illa de Menorca, doneu una ullada a la col·lecció “Explorem” de l’Editorial Mediterrània.

Les guies “Explorem” animen el nen a formar un equip d’exploradors amb els pares i germans, i  a recórrer la ciutat com els antics exploradors per resoldre tot un seguit d’enigmes i superar diferents missions.

Però si marxeu més enllà, a una capital europea o a Nova York, haureu de triar la col·lecció “Rutas divertidas” de Lonely Planet. Aquestes guies donen a conèixer la història i un munt de curiositats dels llocs més emblemàtics de cada ciutat.

Explorem…

Editorial mediterrània 

Si voleu fer turisme a algunes de les principals ciutats de Catalunya o a l’illa de Menorca, aquesta és la vostra guia. És, a més, l’única col·lecció de guies de viatge per a infants que trobareu en català (alguns títols també estan en castellà i anglès).  Està especialment indicada per a infants de 6 a 12 anys. 

La col·lecció de guies Explorem planteja el viatge com un joc i una aventura per tal d’engrescar als més petits. Els anima a formar un equip d’exploradors amb els pares i germans, i  a recórrer la ciutat com els antics exploradors per resoldre tot un seguit d’enigmes i superar diferents missions. D’aquesta manera, van descobrint la història de la ciutat, els seus secrets i curiositats a la vegada que van acumulant punts per aconseguir el diploma de super-mega-híper-exploradors.

Aquestes guies proposen rutes curtes, i adaptades als infants, i explica a la canalla la història de cada indret d’una manera molt senzilla. Estan plenes de curiositats que sorprendran també als adults. 

Títols publicats: Explorem Barcelona, Explorem Girona, Explorem Lleida, Explorem Menorca i Explorem Tarragona

Rutas divertidas 

Lonely Planet Junior

Aquestes guies de Lonely Planet estan concebudes per a les famílies que volen viatjar a una capital estrangera. A través de 19 rutes, les guies de Rutas divertidas donen a conèixer la història i un munt de curiositats dels llocs més emblemàtics de cada ciutat. 

És important saber que aquestes guies proposen rutes temàtiques i inclouen, de vegades, llocs per visitar força allunyats entre un i altre. Són, per tant, rutes ideades per tractar un tema en concret, més que no pas per recórrer-les en un dia. 

Títols publicats Rutas divertidas: Roma, París, Londres y Nueva York

Guías de viajes para niños de editorial Gaesa 

Són, potser, les que més s’assemblen  a les guies de viatge d’adults tradicionals. Són guies curtes amb il·lustracions atractives però un pèl denses, amb un llenguatge poc adaptat a la comprensió dels nens i textos llargs. Inclouen un apartat dedicat a la preparació del viatge -què he de ficar a la maleta, què he de dur a la motxilla…-  i també alguns passatemps. 

Títols publicats: Amsterdam, Barcelona, Berlín, Lisboa, Londres, Madrid, Nova York, París, Roma i Tenerife

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×