Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Tres propostes ‘low cost’ per gaudir de Barcelona en família aquest estiu

Visualitzacions 1.35Kırşehir

LOURDES CAMPUZANO

Per fi, ja ha arribat l’estiu! Temps de vacances, d’estar en família, de sortir amb els amics i gaudir-ne ara que les restriccions per la pandèmia sembla que van a la baixa. Si enguany no podeu marxar fora, sempre podeu gaudir de les vacances a la ciutat. A Barcelona no hi ha excusa. Hi ha mil i un llocs a visitar i activitats a fer. I algunes d’elles, totalment gratuïtes. Aquí us avancem tres propostes low cost (només tres, tot i que hi ha molta oferta és molta) per passar una bona estona amb els més petits de la casa sense haver de treure el moneder.

A la platja!

És un clàssic i un dels plans que més agrada a grans i petits perquè s’hi poden fer activitats de tota mena i per a tots els gustos. Per als més inquiets i curiosos, l’Ajuntament ha organitzat aquest any tot un seguit d’activitats a la platja del Somorrostro.

Els que teniu canalla podreu descobrir, mitjançant un joc de pistes i proves, com ha canviat el paisatge litoral de la Barceloneta al llarg dels anys. O millor encara, podreu conscienciar el vostre infant sobre la necessitat de tenir cura del nostre planeta perquè alguns dissabtes dels mesos de juliol i agost hi haurà muntat un laboratori on els més petits podran descobrir què conté la sorra i què poden fer per reduir la presència de microplàstics al mar.

La proposta per als més joves és encara més atractiva: un taller d’snorkel (compte, que només se’n fa un dia, el 18 d’agost!) per endinsar-se al mar i descobrir la riquesa natural que s’amaga sota l’aigua.

Aquestes són només, però, algunes de les activitats que es faran a la platja. Voleu conèixer les altres? Consulteu el programa i inscriviu-vos-hi (ja sabeu que la cita prèvia ha esdevingut un clàssic en els temps que corren…) aquí.

A la muntanya!

Si us agrada més de caminar, escapeu-vos al Parc Natural Collserola. Allà trobareu un munt d’itineraris per fer amb la canalla a peu o bé amb bici. Hi ha recorreguts ben curts per als més petits, de tan sols un quilòmetre de distància, i d’altres més llargs i de més dificultat per als infants més exigents.

L’oferta és tan variada que us aconsellem que feu una ullada a la web del Parc Natural Collserola i trieu vosaltres mateixos la passejada que més us convingui. La sortida serà rodona si us emporteu l’àpat i dineu en una de les zones de pícnics que hi ha habilitades al parc.

Un museu al carrer

No us espanteu. En aquest museu no haureu d’anar al darrere del nen dient “no cridis”, “no toquis”, “no corris”… És un museu ben singular. Els seus passadissos són els carrers de Gràcia i els objectes exposats, petites obres d’art fetes per la canalla del barri.

Al museu més petit del món, com ha estat batejat aquest projecte, les obres estan amagades a les antigues caixes de clau d’aigua, ara en desús, d’alguns edificis. Perquè no defalliu en l’intent de trobar-les (són una vintena repartides per tot el barri) aquí us deixem un mapa d’on són.

Si creieu que visitar-les totes amb el vostre petit és demanar massa, podeu triar-ne cinc, dissenyar el vostre recorregut i animar l’infant a dibuixar el seu propi mapa. De ben segur que després gaudirà de valent recorrent, amb el mapa a la mà, els carrers per descobrir què s’amaga darrere de cada caixa.

Trobeu aquí el mapa.

Observeu la ciutat amb una nova mirada

I si no us acabeu de decidir per cap d’aquests plans, simplement sortiu a passejar per la ciutat i animeu els vostres fills a mirar cap a dalt, cap a baix, a fixar-se en els detalls, en els edificis singulars… De ben segur que us sorprendreu i descobrireu mil i un detalls que us havien passat desapercebuts. Podeu admirar la ciutat de prop, voltant pels carrers, però també des de dalt, pujant al turó del Carmel per contemplar les vistes més espectaculars de la ciutat i fer veure als més petits que enorme que és el lloc on viuen.

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×