Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Turisme cultural amb nens

Visualitzacions 1.65Kırşehir

REDACCIÓ LA POSITIVA

Us agradaria viatjar aquest estiu amb la canalla a una ciutat però us fa por haver de deixar-ho estar? Desenganyeu-vos:  fer turisme cultural amb nens és possible. Només heu de tenir molt presents algunes coses a l’hora de planificar un viatge cultural amb criatures:

1. Oblideu les visites maratonianes. No podeu pretendre que un nen passi el dia visitant monuments, un darrere l’altre. Reduïu les vostres pretensions, escolliu bé els llocs que voleu visitar, planifiqueu visites curtes i després una bona estona de descans perquè els petits puguin córrer, saltar i treure tota la seva energia. Si al matí visiteu un monument, a la tarda, el parc.

2.Impliqueu el nen en la preparació del viatge: expliqueu-li on anireu, ajudeu-lo a ubicar la destinació al mapa, parleu-li del temps que farà allà, del que fareu… En definitiva, encomaneu-li l’emoció per viatjar!

3. Als infants no els interessen les mateixes coses que a nosaltres. Probablement, una visita al monument de la Sagrada Família els resultarà avorrida si els dieu que visitareu una basílica d’estil modernista… però i si els expliqueu que la Sagrada Família amaga un pessebre en una de les façanes? Animeu-lo a buscar-lo, o millor, busqueu-lo junts!

4. Intenteu que els nens gaudeixin a les visites. Si aneu a un museu, proposeu-li un joc de pistes o demaneu-li que, amb l’ajuda d’un mapa, us guiï a una sala determinada.

5. Intenteu que, a més de gaudir, aprenguin. La informació que ofereixen les guies tradicionals sovint és feixuga. I si ho és per a nosaltres, com no ho ha de ser per a ells? No deixeu d’explicar-los el més important de la visita d’una manera senzilla, adaptada a la seva edat i capacitat de comprensió. Busqueu informació sobre els llocs que visitareu i deixeu volar la vostra imaginació!

Ah! I no penseu que l’esforç ha estat en va si, en tornar a casa, us jura i perjura que el que més li ha agradat és… banyar-se a la piscina! El dia menys pensat us sorprendrà recordant-vos allò que va veure al museu. No desistiu. Val la pena. Bon viatge!

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×